Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Unificare

Mesajde mihaiGrig » 26 Aug 2012, 19:56

Buna seara,
Am un stup orizontal puternic care a ramas fara matca si nici cea pe care i-am dat-o nu a acceptat-o. Spun ca nu a acceptat-o pentru ca pentru verificare ,la 2 saptamani i-am pus o rama cu puiet de o zi si acum are botci trase. Cred insa ca este tarziu. Am insa si un roi pe 3 rame care are matca si este cam slab si la populatie si la hrana. As vrea sa le unific. Amandoi stupii sunt orizontali pentru pavilion. Cum sa procedez pentru unificare?
Multumesc
Sper ca am intrat pe topicul care trebuie, daca nu redirijati-ma cu scuzele de rigoare.
mihaiGrig

Re: Unificare

Mesajde Dila Daniel » 26 Aug 2012, 20:07

Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde filip » 26 Aug 2012, 20:17

mihaiGrig,
Asigura-te ca nu are regina,altfel mai pierzi o familie.
Un stup poate avea regina ,dar din diferite probleme nu oua,pana nu o elimini nu acepta alta.
filip

Mesajde Adi Hodis » 26 Aug 2012, 20:30

Domnule Grig, te mai rog sa nu deschizi topic nou cu acelasi subiect.
Ca sa eviti asta, cand vrei sa postezi in acelasi topic, foloseste functia POSTREPLY din stinga jos a paginii.
Cand doresti sa citezi un text al cuiva, dai clic pe Quote care este in dreapta sus a fiecarei postari, poti sa stergi textul care nu-l doresti a fi inclus in postare si chiar nu are rost.

Hai ca nu e greu ... numa' pin' te obisnuiesti. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR