Salut Bunka,
Sunt curios ce ai folosit ca si material izolator si ce grosime?
Ai precizat varianta canadiana - dar care este cea folosita de tine?
Multumesc.
Sanatate.
BUNKA scrie:In felul in care am testat eu nu...cei care adopta tehnica asta care au in jur de 1000 de familii suporta pagube de 95 % ............
BUNKA scrie:04:01:2016
Ora 21:20 afara -8 grade...+3,2 grade interior
Umiditate 70 % Innorat.
Scriu aceste date aici pt ca imi e mai simplu decat sa le trec intr-o agenda...plus ca poate vor putea fi de ajutor in timp.
janese scrie:ce sa inteleg ma??ca stii sa citesti niste afisaje digitale??asta poate si unu cu patru clase!!!
ca patru rame inseamna 3 intervale.....5 rame...4 intervale.....dar sapte rame cate intervale inseamna ca asta nu ai zis!!(treburi de prescolari!!!!vezi ca monitorizarea temperaturii in exterior si in mai multe puncte din ghem, dar din minut in minut timp de mai multe zile,am facut-o eu acum cativa ani!...e pe forum!
(si cu aparatura de precizie, de zeci de mii de euroi...nu cu promotii de la kaufland!)
janese scrie:cu mine poti sa zici ce vrei,ca te tin in suthuri tot 2016!!!
dar vezi ca balashu e de seama cu tac-tu,si nu e in regula sa te iei de el,mai ales ca vad ca nu se intinde la glumitze cu tine!!!!obraznic si p***t crescut!!!
despre treaba cu ,,De la tat prostu' ai de invatat cate ceva.."...la noi nu e vorba asta....se zice janeee ,,nu-ti pune mintea cu....!!!" repetentule in ale apiculturii!!!(pana in momentul asta!!!)in rest...urmarim
janese scrie:da,ma!!!pana in momentul de fata!!!adica sunt corect si-ti dau sanse de reusita!!1ca pana acummmmm.................![]()
treaba cu cei din urma.....se zice asha" sperma-ta dar speri degeaba!!!
nu mai stau la clinciuri cu tine d-astea copilaresti...te astept la suturi serioase!!!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori