intestinul plin... au intrat in iarna pre tinere......si nu au avut timp prielnic sa se curete. faca nu ai rezerve baga-le o turta de miere si zahar praf...daca ai lasa-le in liniste
tretamente medicamentoase nu poti sa faci acum daca ar fii cazul.
horia_ch scrie:Am o curiozitate: cum le-ai făcut să intre înapoi în stup? Au fost probleme?
horia_ch scrie:Am o curiozitate: cum le-ai făcut să intre înapoi în stup? Au fost probleme?
mirel scrie:@ vali.anghel : -de ce nu iei tu niste albine si mergi cu ele la dsv pt o analiza pt nosema?
......
in stup erau pete ?
mirel scrie:hmmm....e prea devreme ca nosema sa si faca de cap, dar pana acolo mai e putin....eu cred ca tu ai miere necapacita care a inceput sa se acreasca asta explicand si mirosul intepator (daca spui ca nu ai vazut pete de diaree in stup)....asa e ?
nae scrie:Daca pe d-ta te-ar deranja ''unul'' zilnic sa-ti numere parul ti-ar placea ?
Daca e iernat corect,cum ziceti,lasati-l in pace !,baga si matale o tuica-vin-ceva langa soba .
proapis13 scrie:Daca te uiti atent la toate albinele vei observa ca nu toate seamana intre ele
Eu unul suspectez ceva acolo,dar nu ma pot pronunta inca
salve
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori