Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Stup orizontal

Mesajde bostina constantin » 16 Mai 2013, 15:13

Da Mircea, e o colonie puternica,e roi de anul trecut, familia de unde provine regina, din 3 mai a umplut un cat de 10 rame 1/1 cu miere. Am spus mai sus, fiind foarte agresiva am alungat toata albina cu fum.E o poza mai edificatoare sus cu el, facuta cu podisoarele puse. Cules avem tot sezonul, pomi fructiferi,paducel, salcam, tei, pasuni etc.
Multa culegatoare era plecata, aseara am vazut cea mai mre frecventa la urdinis. Deseara am sa ma uit ce a facut [cladit- cules] in 24 de ore.
Acesta este un experiment, l-am rugat, in iarna cand l-am modificat, pe colegul Andrei Calinescu [salut maiestre :) ] sa ma ajute cu niste sfaturi, m-a ajutat si asfel am ajuns aici. Vedem ce va fii de aici incolo .

ps cu asta vroiam sa particip la concursul lui Janese, sa umplu si eu livada cu stupi :lol: :lol: :D
bostina constantin

Re: Stup orizontal

Mesajde cristi arad » 16 Mai 2013, 17:34

Ovidiu.Turda scrie:Este bun pentru inmultire.. si pentru ajutarea altor familii cu rame cu puiet... deci un fel de cresa

:?: daca tu zici?
cristi arad

Anterior

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR