BUNKA scrie:
Reteta lui PAB antiboli si de revitalizare, stimulare imunitate cu 30 ml tinctura propolis 30% la litrul de sirop este excelenta...am testatpe un caz special
daca asteptam sa curga de sus si vrem si foite cu cantaru pe minus , deja o dam in SF - uri.Luviv scrie:Salut bunka, nu am mai auzit nimic de evolutia stupilor tai..... Sunt tare curios sa vad in ce stadiu s a ajuns.
Am crescut si eu cateva rame db doar cu sarme dar au multe gresele si unele au mai mult trantori decat albina.
Vreau sa te intreb : ca sa micsorez distanta intre centre pe celula mare se poate? Si la ce distanta se poate ajunge?
Pare ca e inchis robinetul de sus ... Nu merge nicaieri ....cantarul tot egal si minus ...ieri a fost o suta plus..... Si am langa mine numa facelia si tot de geaba..... Stupii inca nu au roit dar nu cred ca o mai tin mult asa.... Ca e jale....
Poate Bunul Dumnezeu sa se ingrijeasca si de noi ca de nu.... El e bun
Numai bine si sanatate va doresc.....
mellis scrie:BUNKA scrie:
Reteta lui PAB antiboli si de revitalizare, stimulare imunitate cu 30 ml tinctura propolis 30% la litrul de sirop este excelenta...am testatpe un caz special
Salut,
Îmi spui te rog cum ai administrat siropul sa nu se piardă propolisul?
Sanatate
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Daniel.20 şi 9 vizitatori