obligatoriu trebuie sa fac acest lucru...cristi_vidican scrie:yuonyuon scrie:coronitele sunt rezultatul lucrului cu stupi slabi....mai ales la salcam
Vă invit să filmați sau să pozați un cuib 1/1 la salcâm și să ne arătați
Chiar sunt curios.
obligatoriu trebuie sa fac acest lucru...cristi_vidican scrie:yuonyuon scrie:coronitele sunt rezultatul lucrului cu stupi slabi....mai ales la salcam
Chiar sunt curios.
yuonyuon scrie:ideea e ca eu nici la floarea soarelui nu am coronite desii cuibul se restrange si mai sunt inca ceva celule cu puiet prin cat ....
yuonyuon scrie:obligatoriu trebuie sa fac acest lucru...cristi_vidican scrie:yuonyuon scrie:coronitele sunt rezultatul lucrului cu stupi slabi....mai ales la salcam
Chiar sunt curios.

jonny_it scrie:yuonyuon scrie:NU! la dadandt nu am coronite pe cel 6 rame de puiet centrale...restu au puiet/polen si miere...plus ceva puiet in cat aproximativ 2-3 rame....deci un total maxim de 9 rame sa zicem la maximul dezvoltarii(mai .iunie.iulie.)
de ce voi la MER aveti puiet pe toate ramele 20 ..1/2?
Pai alea "restu" nu-s tot coronite? Probabil regina are si ceva puiet pe acolo, deci vorbim despre aceeasi treaba dar o numim altfel
la orice stup din stupina am cel putin asa doua rame....(pentnru ca celelaslte au larvar)jonny_it scrie:Astea is bune?![]()
am notat.!!!cristi_vidican scrie:yuonyuon scrie:ideea e ca eu nici la floarea soarelui nu am coronite desii cuibul se restrange si mai sunt inca ceva celule cu puiet prin cat ....
Uite că eu vă cred.
Vă rog când veți fi la FS să vă amintiți de necredința mea și să-mi dovediți că nu am avut dreptate.
e adevărat că dacă ai popor în ladă, verticalizarea e mult mai ușoară, dar la FS e altă poveste.
yuonyuon scrie:coronitele sunt rezultatul lucrului cu stupi slabi....mai ales la salcam
yuonyuon scrie:jonny_it scrie:yuonyuon scrie:NU! la dadandt nu am coronite pe cel 6 rame de puiet centrale...restu au puiet/polen si miere...plus ceva puiet in cat aproximativ 2-3 rame....deci un total maxim de 9 rame sa zicem la maximul dezvoltarii(mai .iunie.iulie.)
Pai alea "restu" nu-s tot coronite? Probabil regina are si ceva puiet pe acolo, deci vorbim despre aceeasi treaba dar o numim altfel
in cuib:
1pastura si miere
2puiet compact
3puiet compact
4puietposibil polen
5puiet compact
6puiet compact
7puiet compacy
8puiet +miere
9puiet +polen
10demulteori e goala
in cat:
1miere
2miere
3jumate puiet restu miere
4jumate puiet restu miere
5jumate puiet restu miere
6jumate puiet restu miere
7miere
8miere
9miere
10miere
mai clar de ata t nu se poate si promit ca am sa pun si poze rama cu rame....pentru ca mi se pare anormal in timpul sezonului ramele cu puiet sa aiba (fiecare) coronite
ignatov andrei scrie:Toate bune si frumoase, numai ca, "in cuib", rama nr. 4 nu are ce cauta acolo!
, iar nr. 10 trebuie sa fie INTODEAUNA plina!
yuonyuon scrie:la orice stup din stupina am cel putin asa doua rame....(pentnru ca celelaslte au larvar)jonny_it scrie:Astea is bune?![]()
ignatov andrei scrie:yuonyuon scrie:jonny_it scrie:yuonyuon scrie:NU! la dadandt nu am coronite pe cel 6 rame de puiet centrale...restu au puiet/polen si miere...plus ceva puiet in cat aproximativ 2-3 rame....deci un total maxim de 9 rame sa zicem la maximul dezvoltarii(mai .iunie.iulie.)
in cuib:
...................
mai clar de ata t nu se poate si promit ca am sa pun si poze rama cu rame....pentru ca mi se pare anormal in timpul sezonului ramele cu puiet sa aiba (fiecare) coronite
Toate bune si frumoase, numai ca, "in cuib", rama nr. 4 nu are ce cauta acolo!
, iar nr. 10 trebuie sa fie INTODEAUNA plina!
jonny_it scrie:yuonyuon scrie:la orice stup din stupina am cel putin asa doua rame....(pentnru ca celelaslte au larvar)jonny_it scrie:Astea is bune?![]()
Corect!
Cel mai grav mi se pare ce vad pe la unii: puiet pe cel putin 7 rame si doar 1-2 caturi puse pe stup, poate nici alea pline cu albine. Si treaba asta la zeci de familii.
Pam Pam, ghici ciuperca?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori