Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: crestere albine

Mesajde dickjapkaa » 29 Sep 2013, 22:23

nu am idee cum se face apicultura in Germania... lucrez in alt domeniu
dickjapkaa

Mesajde LUCIAN AVRAM » 29 Sep 2013, 22:26

dar postezi din Germania :D
LUCIAN AVRAM

Mesajde dickjapkaa » 29 Sep 2013, 22:28

da, dar nu am idee cum se face apicultura, aici, in Germania... app la 120 ron/stup/an chiar nu se merita investitia...
dickjapkaa

Mesajde dickjapkaa » 29 Sep 2013, 22:30

ma gandesc sa investesc bani in cv profitabil :D, dar din cate am citit nu prea se merita... doar dak accesez fonduri europene, dak se mai dau
dickjapkaa

Mesajde ignatov andrei » 30 Sep 2013, 16:49

dickjapkaa scrie:imi da cineva un raspuns concret? se merita sau nu? cam cati bani poti face cu 60 stupi, anual?

Cu 60 de stupi nu se fac bani, nici cu 60 familii! Numai cu tiparnita!
Banii sunt facuti, trebuie doar sa-i atragi! Cum sa atragi banii cu albinele?!? Astea zboara ca nebunele... !!!
De ce nu-l intrebi pe bunicul tau????
ignatov andrei

Mesajde redoo » 30 Sep 2013, 16:58

ignatov andrei scrie:De ce nu-l intrebi pe bunicul tau????

Pai cred ca omu' la auzit pe tataie zicand:maine vand mierea si duminica merg in targ sa-mi cumpar masina,dar nu stia ca moshu trecuse si pe la CEC si mai scosese si economiile babei :D
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde un OM » 30 Sep 2013, 17:27

Cateodata imi pare rau ca unii incepatori sunt luati la 16 m. Cateodata NU !
un OM

Mesajde ignatov andrei » 30 Sep 2013, 17:30

un OM scrie:Cateodata imi pare rau ca unii incepatori sunt luati la 16 m. Cateodata NU !

Bine ca n-ai pomenit de "loviturile de pedeapsa"!
ignatov andrei

Mesajde marius busoiu » 09 Noi 2013, 20:39

buna seara!
Ultima oară modificat de marius busoiu pe 09 Noi 2013, 20:44, modificat 1 dată în total.
marius busoiu

Mesajde marius busoiu » 09 Noi 2013, 20:44

buna seara sunt incepator as dori daca la primavara daca nu am faguri claditi 1/2 pentru cat sa pun foite? oare le vor cladi sa mai am si cules? multumesc!
marius busoiu

Mesajde Florin Dobre » 09 Noi 2013, 20:44

Daca vei avea familii bune si cules abundent, vor creste ramele(foitele) de cat fara probleme.
Si le vor si umple.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde jenica67 » 09 Noi 2013, 22:41

marius busoiu, daca nu i-ar cladi albinele, ceilalti cum crezi ca s-au ales cu faguri claditi ??? :lol:
jenica67

Mesajde CristiF » 28 Ian 2014, 00:34

alt stupar scrie:ptiu, da de unde rentabil ?
E SUPERRENTABIL !
matale nu vezi ce masine are astia cu albine ? Ce... de unde crezi ca are banu ? Miere nu mai stiu sa faca da` lunar statu` "le da" subventia si o duc bine !
Si... bine te-am gasit, cetatene interesat de afaceri !

Buna ! Vreau sa precizez ca mi-am facut cont doar ca sa postez acest comentariu.In primul rand, vreau sa felicit admin-ul acestui site pentru treaba buna pe care o face ...Pe de alta parte , despre acest topic peste care am dat aleatoriu,vreau sa imi arat consternarea :nu am gasit nimic concret ci doar niste raspunsuri nesimtite .Probabil va credeti mai inteligent decat cel care a pus intrebarea prin prisma faptului ca stiti mai multa gramatica decat dansul,insa va sfatuiesc un singur lucru :aveti de invatat mai mult sau mai putin de la orice om de pe acest Pamant .Pana la urma daca dansul urmareste sa faca o afacere din apicultura ,care e problema dumneavoastra?
CristiF

Mesajde proapis13 » 28 Ian 2014, 00:57

CristiF scrie:Buna ! Vreau sa precizez ca mi-am facut cont doar ca sa postez acest comentariu.In primul rand, vreau sa felicit admin-ul acestui site pentru treaba buna pe care o face ...Pe de alta parte , despre acest topic peste care am dat aleatoriu,vreau sa imi arat consternarea :nu am gasit nimic concret ci doar niste raspunsuri nesimtite .Probabil va credeti mai inteligent decat cel care a pus intrebarea prin prisma faptului ca stiti mai multa gramatica decat dansul,insa va sfatuiesc un singur lucru :aveti de invatat mai mult sau mai putin de la orice om de pe acest Pamant .Pana la urma daca dansul urmareste sa faca o afacere din apicultura ,care e problema dumneavoastra?

Si cu ce crezi tu ca ai venit nou pe acest topic??....
Daca vreunul dintre cei ce au scris inaintea ta considera ca si tu ai venit cu ce am subliniat cu rosu??? :oops:
Pe aici exista un regulament pe care trebuia sa-l citesti cind te-ai logat,plus ca cei ce-si raspund se cunosc si de aceea isi permit unele amabilitati :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde kiloz » 28 Ian 2014, 09:35

Si eu postez o singura data aici! Vrei sa sti adevaruri despre investitii,citeste investitii profitabila la cheie.Dar si aici vine paranteza!.Ca in orice domeniu de activitate,pentru a face profit nu este de ajuns sa investest numai tu,mai trebuie sa fie n-fraieri care in diferite moduri si metoda,vrind, nevrind contribuie la afacerea ta.Investesti,muncest poate reusesti.Investesti poate se inbogateste altul linga tine.Vrei sa scoti profit ,gaseste oameni care te ajuta fara nici o recompensa.Mai spune tu un sector,sau un om de afaceri care iti da pontul de la a-la-z sa te inbogateasca !Postari nesimtite,sar putea,dar din partea cui. Cind intri in curte la unu strain, care nu tea mai vazut in viata lui,nu te prezinti,dar astepti sa fii luat cu -japcaa-si pus la masa bogatiei.S-a postat de ai avea de citit ani de zile,dar tu vrei bani pe loc! Crestere albine e-practicat numai de fraieri,nesimtiti si cei ce se inbogatesc de pe urma lor.Multumesc daca le cititi!
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde Mircea_63 » 28 Ian 2014, 10:05

Raspunsuri nesimtite? De ce?

Pentru ca vroiai un raspuns DA sau NU. Cine spune DA, minte. Cine spune NU, minte si el. Daca te implici si ai un dram de noroc sau nu ai chiar ghinion, are o rentabilitate. Mare sau mica, asta depinde de pretentiile tale.

Vrei un calcul? Considera ca ai "profit" 10 kg de miere pe stup, daca te incadrezi in media generala pe tara. Asta spun statisticile. Si pentru alea trebuie sa muncesti. Asta e media, dar poti obtine si mai putin...sau mai mult. Depinde de tine si de natura.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR