FLORINELU scrie:eu de aceea am aratat ce am patit cativa ani la rand ca sa se vada ca undeva am gresit,unde?nu stiu,faptul ca nu se mai repeta fenomenul inseamna ca m-am corectat,cum?iar nu stiu,tot asa cum nu stiu nici greseala nu stiu nici remediul. oricum nu voi putea fi convins niciodata ca sa organizez-dezorganizez cuibul la familiile de albine toamna tarziu sau iarna,indiferent de motivele care stau la baza acestei operatiuni. fiecare lucru trebuie facut la vremea lui,daca nu, suporti consecintele asa cum si eu le-am suportat. pe multi ii vad scriind aici ca nu au avut timp sa faca o lucrare sau alta si au intrat familiile in iarna cum au intrat si au patit ce au patit,eu nu ma plang ca nu am avut timp,ci din nestiinta,nepricepere,sau de ce nu si prostie am avut unele probleme cu stupii,dar vorba aia ,muscand iti cresc dintii.
urez un craciun fericit si multa sanatate tuturor,si familiilor voastre.
csabio scrie:Lipsa de timp .................plus o noutate aparuta din postarile facute pe forum c-am conturba linistea sufleteasca al unui apicultor(mai ales incepator). ............ haina de pe mine era acoperita de excrementele lor etc, la un final ........ disperare .........rabdare si interventie la prima ocazie.
ignatov andrei scrie:... a venit si MOS VALTER ... ai inteles?????
csabio scrie:Plus ca iernez pe miere de floarea soarelui si struguri. Nu am de ales.
cazacu marius scrie:mierea este mancarea lor .Daca ai miere baga-le.
manu8388 scrie:Am 3 familii de care nu sunt sigur k au rezerve suficiente si sambata arata temperaturi cu plus , ce hrana imi recomandati sa le dau? apifonda, dulcofruct? sau sa le dau miere de tei cristalizata in pungi?
csabio scrie:Nea Valter nu ma supar pe nimeni pentru sfaturi utile. Aveti dreptate. Apar aceste situatii la mine si din cauza ca intru la iernat cu roiuri foarte mici, care consuma mult si se uzeaza repede.Plus ca iernez pe miere de floarea soarelui si struguri. Nu am de ales.
Stima
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori