un OM scrie:Treaba cu buletinul de analiza e...ronda, adeca se aseamana cu ce fac pietarii: dau la analiza mierea adevarata si pe piata vand...miere. La fel, unii stupari fac analiza mierii, puietului capacit si a albinelor din stupii care i se par mai sanatosi. De vanzare..are.
Omule cu B. de aanalize e.. ronda-nu inteleg ce vrei sa zici...nu stiu poate la scoala am mincat creta..am baut cerneala...
Nu sint nici doctor(multam-pescaru) sint un simplu trecator prin viata(ca si dumneavoastra)pe care tata m-a invatat sa res-
pect...semenii shi legile-tarii mele...Daca la dv in jud s-au la altii treburile stau asa cum scrieti e foarte...rau si nu e bine de loc.
Nu inteleg termenul miere adevarata si ..miere...sint si alti care nu stiu...(poate nu i-a invatat nimeni)treaba dumnealor...
in piata,nu vor miere de tei s-au salcim ei vor miere de albine..Am primit si injuraturi cei drept f putine...dupa ce le-am spus:
ca mierea naturala (excepti salc si mana)se cristalizeaza(zahariseste sub temp de 20gr) isi cer scuze si mai cumpara si alta data.
Iata cum sta treba in jud bacau:in piata onesti vine dr de3-4 ori/an ia cite un borcande miere de pe masa(care doreste) si daca cele doua
analize principale-HMF si UMIDITATE nu sint bune...nu mai vinzi miere in piata..doar pe strada s-au te apuci de altceva...
De la stupi cind se recolteaza probe 5% din nr de stupi vine med veterinar zonal ia probe din ce stup doreste (sept -mai) daca analizele
sint rele nu mai pupi pastoral- nu primesti cert de sanatate, de transport (la control org de la DSV s-au politia intreba de acesta prima data)ba iti
da o amenda de 2000lei(caz real) la noi,mai bin ramii pe vatra si...rez pblemele.Cer SCUZE daca am jignit pe cineva...Eu cred ca este mai bine asa...
acum 2 ani in pastoral la tei am trecut la 2 m de pavilionul cu stupii unui mare sef-ACA si mirosea a hoit (trgeti voi concluzii)...Asadar pt cei care
cumparati stupi mare grija...Cu ghiniii...mosuuu!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!