Multzam!
Cu siropul gros gasisem si eu dar cu consumul proteic nu stiam.
Mircea_63 scrie:Are 43 de pagini de citit...
Deseneaza un hexagon simetric sau un nucleu benzenic daca iti amintesti de el de la chimie. Hexagonul asta il poti aseza cu o latura in jos sau cu un colt in jos. Daca il asezi cu un colt in jos...si de la coltul ala desenezi si o liniuta care simbolizeaza latura celulei vecine, obtii igrecul Y
Mircea_63 scrie:Are 43 de pagini de citit ...
BUNKA scrie:tuturicius scrie:Ceau Bunka!
M-ai convins cu Michael Bush si m-ai convins si tu prin ce am vazut ca faci. I-am urmarit deja doua prezentari si incep sa virez incet in directia asta.
Ce parere ai despre uzura albinei care prelucreaza sirop de zahar vs sirop invertit? Nu l-am auzit pe Bush sa pomeneasca nimic despre asta, si nici pe altii de pe acolo. Spune doar sa nu ne prinda frigul cu completarile ... etc. Si la noi am vazut ca sunt oameni care se indoiesc ca ar exista uzura aceasta mai accentuata.
Preferabil e sa nu hrănești deloc, dar dacă trebuie sa o faci, trebuie făcut din timp cu sirop 1/1 si neapărat hrănire proteica pt ca invertirea se face enzimatic de către albina, și pt asta are nevoie de proteina..multa proteina.
Aurel Malaiu (Sporirea producțieide miere) 1976
Uzura poate fi foarte mare dacă nu dai proteic, si daca dai sirop gros 2/1, și târziu adică a doua decada august și septembrie...în viitor nu voi mai hrăni nici eu, acum iinsăvreau sa iînmulțesc foarte mult șitrebuie.
sammy scrie:Va salut! Salut Adi! N am avut timp sa citesc ce ati mai scris pe aici in ultimul timp. Ma bucur insa ca exista initiativa si entuziasm pentru experimentele cu celula naturala. Cred ca pe viitor ar trebui un topic separat pentru sistemul natural in care sa discutam numai despre asta, indiferent de modelul de lada. Oricum pentru inceput e bun si asta.( inadecvarea partiala intre titlul topicului si discutii face ca totul sa para mai subversiv)
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian, Google [Bot] şi 54 vizitatori