manu scrie:si eu am vrut sa fac de 10 ani MEA dar nu am reusit ,sanatatea nu mi a permis sa fac tot ce vreau, dar acum sunt pe pozitii cu ei si dupa ce voi palpa rezultatele le voi impartasii si cu tine si cu Activ
manu scrie:si eu am vrut sa fac de 10 ani MEA dar nu am reusit ,sanatatea nu mi a permis sa fac tot ce vreau, dar acum sunt pe pozitii cu ei si dupa ce voi palpa rezultatele le voi impartasii si cu tine si cu Activ
BUNKA scrie:....
A vb, sau jigni este extrem de simplu...mai greu este sa te implici sa faci ceva șisa iti asumi ca poate uneori o ppoțida de gard ffărăvoia ta.
Eu îmi fac treaba indiferent de situație, dar gustul uneori e amar...te aștepți uneori la mai multa omenie, da, nu e bine sa ai așteptăriprea mari.
De Asta scriu puțin, atât cât cred ca poate folosi cuiva, dialog în contre aici nu mai servesc de mult, și așava rrămâne. .....
marco68 scrie:Faina treaba!Cu asta poti planuri pe anul viitor.
mellis scrie:Salut Bunka,
Ce temperaturi ai avut pe acolo de i-ai infofolit?
Din cate am auzit a fost cam cald (poate nu la tine).
Ce urmaresti cu aceasta impachetare?
Vezi ca la Hornb.KH - au o folie verde tare rezistenta - vorbeai de ceva asemanator in pagina "canadiana"
Sanatate.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori