Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Release te beast ! ... Fiveteen minutes adleast !

Mesajde modigliani » 21 Aug 2012, 18:59

marian sima scrie: dar ziua mea e in fiecare zi .....

sIMAAAAAAA !!!!! ( nu mai stiu : azi ti-am zis , sau nu ? ....In fine , nu conteaza , tot aia e ! ) .... La Multi Ani nenicule !!! Cele bune si-mpliniri majore ! Sa fii sanatos !
modigliani

Mesajde modigliani » 21 Aug 2012, 21:40

marian sima scrie:Multumesc la fel,multumesc anticipat si pentru urarile viitoare.

:lol: :lol: :lol: Te-a mancat sa-mi spui ca-i ziua ta in fiecare zi ? Acu' ia-ti-o , nene ! Ai intuit perfect !!! Te disper cu urarile ! Daca nu "capitulez" , la noapte la 23 59 h iti scriu iarasi ! Daca nu ..... maine dimineata . Tot aia e . Important e sa fii civilizat si sa-mi multumesti de fiecare data . Al'fel m-apuc de tine iarasi !

Facem serial sIMA ! " Una pe zi de Modi " ! :D
modigliani

Mesajde Cristian IONITA » 21 Aug 2012, 21:40

hai sa-mi bag .... ... Mariane zi repede cine-ti scrie textele pe forum? ..... nu de alta dar tare corecte sunt

LA MULTI ANI si din partea mea
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde modigliani » 21 Aug 2012, 22:25

Cristian IONITA scrie:hai sa-mi bag .... ... Mariane zi repede cine-ti scrie textele pe forum? ..... nu de alta dar tare corecte sunt

Cum cine ????? Popa Prostu' , normal !

Cristian IONITA scrie:LA MULTI ANI si din partea mea

Mai Cristi , daca-mi belesc iar deshtele sau plec fo saptamana la peste ..... ii zici tu zilnic " La Multi Ani " ?

:lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde Cristian IONITA » 21 Aug 2012, 22:36

Nu ma bag Pictore .... ca se invata omul asa ... si cine stie cum ne paste napasta si-om deveni amadoi indisponibil si apoi da Marian in depresie ca nu mai e felicitat zilnic

PS: ce-ai patit la deste? .... vezi ca exista softuri care scriu dupa dictare .... asa ca vezi cum faci ca macar limba sa-ti ramana functionala :))
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde modigliani » 21 Aug 2012, 22:56

modigliani scrie:Mai Cristi , daca-mi belesc iar deshtele sau plec fo saptamana la peste ..... ii zici tu zilnic " La Multi Ani " ?

C.I. scrie:Nu ma bag Pictore ....

Bai , e oabla treaba ! Pe care din voi mizez la caz de napasta ? Hai , spuneti-mi , care va angajati ??? Pe bune , nici nu-mi mai vine sa-mi tai deshtele pana nu se ofera unu' sa ma suplineasca pe perioada convalescentei !

Pai , dracu' , e ziua lu' sIMA zilnic ! Il lasam ne "colindat" ? E rusine , naibii ! Nu-i frumos !!! :oops: :oops: :oops:
modigliani

Mesajde modigliani » 22 Aug 2012, 00:06

Na , bai sIMA , c-am rezistat pana acum . S-a facut MAINE !

La Multi Ani , nene ! ;)
modigliani

Mesajde paul » 22 Aug 2012, 21:46

marian sima scrie:Multumesc.

Sfios ... ca o fata mare cand ii spune cineva cat e de frumoasa ... :?
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 22 Aug 2012, 22:26

Sfios pe dracu' ! 'Ai , mah , termina cu d-astea ! ...............E inteligent ! Stie ca si-o ia grav daca nu percuteaza la modul civilizat ....... E precaut , atat !

Si , ca sa-i si iau apararea nitel , ..... ca-l iubesc , naibii , deh , ........ are oeresce scrupule fata de faptul ca ca n-a raspuns de Sfanta Marie .....
Nu-n ultimul rand , - si-l felicit pentru asta - , imi joaca jocul nevinovat ! ...... Una peste alta , Paule , .... fratilor , ...... sIMA are un dram de umor ! :D

Degeaba cred eu in "iel" ??????? Degeaba m-am straduit cu "voda" sa-l aduc inapoi ?????? ;) ;) ;)
modigliani

Mesajde modigliani » 23 Aug 2012, 00:50

sIMA, ..... La multi ani , mah !
modigliani

Mesajde modigliani » 23 Aug 2012, 13:56

marian sima scrie:Cit despre venitul inapoi m-a bazam pe tine ;)

Dai , mah , si tu o bere ? Te lasa Popa Prostu ? ;) ;) ;)
modigliani

Mesajde paul » 23 Aug 2012, 18:41

marian sima scrie:Bai popa ma lasa . :) Nu scrie;
Dati bauturi tari celui ce piere si vin celui cu suflet amarit. 8-)

I-ti dau o bere dar fara alcol,asta asa ca tin la sanatatea ta.

I-auzi Mariane , cum adica ... eu daca mai bag vreo vodca ,doua inseamna ca-s pe tobogan ? :oops:
Auzi Mariane hai sa-ti zic cum m-am apucat eu de servit tarii ... Acu' vreo 12 ani mi-au iesit niste analize nasoale rau ... colesterol vreo 400 si ceva , trigliceride peste 1000 , tensiune de la 16 in sus ... Doctori ,medicamente , regim . Dupa vreo luna au scazut ... insignifiant . Un medic in varsta , renumit in oras , povestindu-i odata ... a inceput sa rada ! A zis ... "ia mai o cinzeaca inainte de masa si daca intr-o luna nu-ti revin analizele la normal sa nu-mi mai spui ... doctore ". Si uite asa , cam in 2 luni mi-am adus analizele in cote normale . De atunci nu mai beau vin sau bere ci doar ... vodca . In cantitati rezonabile , nu sar calul ...
Auzi mah , da' Modi arata a bolnav de-l cinstesti cu ... FA ? Sau faci pacat daca-i dai o bere la halba ? :shock:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 23 Aug 2012, 19:35

marian sima scrie:I-ti dau o bere dar fara alcol,asta asa ca tin la sanatatea ta.

:lol: In sanatatea ta intr-o zi ii arat discutia asta lu varu' Fane ! P-orma-l duc acasa , da' o iau prin Oinacu . Te-ai nenorocit ! :lol: :lol: :lol:

paul scrie:Auzi mah , da' Modi arata a bolnav de-l cinstesti cu ... FA ?

Paule , da-i , mah , un mepeu lu Marean si spune-i ca io beau ..... REXONA !!! :lol:
modigliani

Mesajde paul » 23 Aug 2012, 21:14

modigliani scrie: Paule , da-i , mah , un mepeu lu Marean si spune-i ca io beau ..... REXONA !!! :lol:

Cu alcool sau fara ? Banuiesc ca ... cu ! :lol: :lol:
paul

Mesajde modigliani » 23 Aug 2012, 21:53

paul scrie:Cu alcool sau fara ? Banuiesc ca ... cu ! :lol: :lol:

Ca cu , Paule , ca cu ! Exact ! ..... Esti un prieten bun , nu ca asta de ma cinsteste - haca .... zice el ... - cu "siroape" d-astea cu gust de Dero , vb lu' varu Fane a lu' Priceputu ...... Pai d-alea sa bea el cu Popa Prostu' , nene ! Nu io !
Atuma ...... , iaca numar nerabdator si plin de emotie minutele pan-la miezu' noptii ! Imi dau o bere si-i zic lu Marean ..... . vorb-aia , .... stii tu , .... La Multi Ani ! Stai ,numa' , si-ai sa vezi !

Si-s obosit , dracu' , da' nu ma las !
modigliani

Mesajde modigliani » 24 Aug 2012, 00:08

sIMA , ... stii tu , ca deja te-ai invatat , .... LA MULTI ANI , mah ! :roll:
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI