ignatov andrei scrie:Adica... sa fie toate de aceeasi inaltime, mai Johnny!!!
Va salut.Inteleg ca,trebuie sa merg numai pe aceeasi inaltime ?Lungimea nu este importanta,nu mai vb. de duritate (tare)?
ignatov andrei scrie:Adica... sa fie toate de aceeasi inaltime, mai Johnny!!!
cristi_vidican scrie:ignatov andrei scrie:Iti spun doar atat, draga cristi_vidican, UNIFORMITATEA este cea care da garantia ca acel crescator este bun!
Am luat mătci din mai multe surse de-a lungul anului. După cum am putut și cum am găsit la momentul acela.
Un singur crescător a avut uniformitate în mătcile care mi le-a dat.
MIHAI BALS scrie:cristi_vidican scrie:Am luat mătci din mai multe surse de-a lungul anului. După cum am putut și cum am găsit la momentul acela.
Un singur crescător a avut uniformitate în mătcile care mi le-a dat.
aici,savarsesti,prin OMISIUNE,UN PACAT!
Traian S scrie:am o intrebare, de ce nu iese din botci toate matcile, se intampla cam dupa 10-12 zile si gasesc din botci roase de albine.
Traian S scrie:am procedat eu ceva rau?
ignatov andrei scrie:Traian S scrie:am procedat eu ceva rau?
Umbland in familie si "zdruncinand" ramele, sau intorcandu-le pe o parte si pe cealalta, producem leziuni grave pupelor, leziuni care duc la moartea acestora!
Traian S scrie:am o intrebare, de ce nu iese din botci toate matcile, se intampla cam dupa 10-12 zile si gasesc din botci roase de albine.
feederman scrie:Sigur. Incerca la orice firma de eq ap. De ex la Blaj.Livrare in 24 ore.
feederman scrie:apis blaj. poz 30862+30861 sau teclem prod ( eurohonig) 008002+008006. adica suport pentru cupa +cupa.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 52 vizitatori