jenica67 scrie:balasbebe, cutiile au compartiment de pus fondant si elibereaza albinele singure, matca dupa o zi.
trantor scrie:Care ar fi o perioada buna?
Cules bun sau cules de intretinere?
Blocare matca 12 - 24 de ore. Daca nu vrei 110 larve poti micsora timpul asta spre 12 si chiar mai jos?
........
Rugaminte catre cei care au testat cutia: REUSITE, ESECURI, DE CE CREDETI CA....?
octav88 scrie:Domnule Valter cand am citit postarea dumneavoastra spre sfarsit nu imi venea a crede ochilor! Cum adica scrie cineva care foloseste nicot. Pai intr-o postare anterioara spuneati ca folositi accesoriile fara cutie. Corect sau nu?
octav88 scrie:Cred ca se face o confuzie. Intrebarea si topicul deschis de mine era pentru instructiuni suplimentare a cutiei nicot. Dumneavoastra vorbiti in continuare de sistem nicot .Sistemul este format logic din mai multe : cutia cu cupulelepe de o parte si celelate accesorii ce se folosesc dupa ce ai larve in cutie... moment la care eu nu am ajuns...
balasbebe scrie:Oare se mai merita sa ne pierdem timpul cu acele cutii de chibrite, si care nu sunt deloc ieftine. Daca mai pun si timpul afectat si perderile in cazul in care promit cuiva matci si nu voi reusi?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori