@ignatovandrei!
bine ai venit pe forum!...interesanta experienta ta!...vino cu niste fineturi care nu s-au pus pe topic!!!...poze...metoda ta...etc!!!orice pe tema cresterii matcilor in romania!!!!
danielus71 scrie:eu am mentionat cartea aceea deoarece,aici in Italia,ei au scris cartea, in schimb si ei sau ,,luat" dupa alti multi cercetatori din i ntrega lume.
Despre asa ceva in romania ante/post revolutionara nu am citit nimic.si spun asta deoarece aici,numele pasini,tortora,penna si nu in ultimul rind piana ,au scris istoria apiculturii italiane.
danielus71 scrie:eu am mentionat cartea aceea deoarece,aici in Italia,ei au scris cartea, in schimb si ei sau ,,luat" dupa alti multi cercetatori din i ntrega lume.
Despre asa ceva in romania ante/post revolutionara nu am citit nimic.si spun asta deoarece aici,numele pasini,tortora,penna si nu in ultimul rind piana ,au scris istoria apiculturii italiane.
janese scrie:@ignatovandrei!
bine ai venit pe forum!...interesanta experienta ta!...vino cu niste fineturi care nu s-au pus pe topic!!!...poze...metoda ta...etc!!!orice pe tema cresterii matcilor in romania!!!!
janese scrie:cu ce tip de cutii ai reinceput??..de ce cu tipul ala???....ce typuri de stupi ai folosit cand ,,aveai 200"??...ce ganduri ai acum...ce rezultate aveai atunci...dar acum???umde faci apicultura ???stationar?pastoral???e nitzel offtopic,dar zi,ca ai ce zice!!!inca o data, te salut preteneste!
ignatov andrei scrie:Principii: familia care nu "da" 50kg miere, nu e familie!.
Cu stima!
jenica67 scrie:Parerea mea personala zero. Numai daca iei anumite masuri. Sa fi intr-o zona cu foarte, fara stupi. Sa faci imperecherea, cand la alti nu exista trantori. Dar confor afirmatiei tale "sa se imperecheze matcile numai cu trantorii destinati" si atunci sansele tale sunt tot zero.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori