alt stupar scrie:stai cumintel Andrei, daca e sa invat inca la capitolul Cresterea Matcilor o fac cu placere... insa de la cei care se pricep cu adevarat... Apicultori am vrut sa zic... si mai putin de la "povestitori" aflati in cautarea faimei
alt stupar scrie:Si da... am TUPEUL sa ne comparam matcile![]()
![]()
![]()
Apropo... la modul concret, in afara de... nazuintze... pe ce te bazezi cand afirmi ca matcile produse de tine sunt superioare calitativ celora produse de X sau Y ???
Pe supozitii ?
Pe ce ai vazut in zona ta, la vecinii tai ?
Concret, pe ce ?
alt stupar scrie:Mda, Carpatina...
Ce te faci insa cu anii, ca al naibii ce iute se trec tot asteptand doar-doar "scoatem" si noi o Carpatina premium...
Da` nu-i bai, vad ca apar alti Dumasi care visaza la continuarea bestseller-lului "Cele trei ecotipuri si cu Cislau` patru" printr-o amarata de brosurica... "Dupa 20 de ani" ... doar ca ( ce hazliu ! ) de data asta nareaza la persoana a I-a![]()
De fapt, ce conteaza... fictiune a fost, fictiune ramane !
ignatov andrei scrie:
Sa inteleg ca "X" sau "Y", sunt... spermatozoizi?!?
Trantorul@ scrie:alt stupar scrie:Mda, Carpatina...
Ce te faci insa cu anii, ca al naibii ce iute se trec tot asteptand doar-doar "scoatem" si noi o Carpatina premium...
Da` nu-i bai, vad ca apar alti Dumasi care visaza la continuarea bestseller-lului "Cele trei ecotipuri si cu Cislau` patru" printr-o amarata de brosurica... "Dupa 20 de ani" ... doar ca ( ce hazliu ! ) de data asta nareaza la persoana a I-a![]()
De fapt, ce conteaza... fictiune a fost, fictiune ramane !
Sincer nu-mi meriti atentia pe care orisicum ai pierdut-o de mult!!!
Spor in continuare la ce stii!!!
alt stupar scrie:Trantorul@ scrie:
Sincer nu-mi meriti atentia pe care orisicum ai pierdut-o de mult!!!
Spor in continuare la ce stii!!!
Asta da pierdere !
Aoleu ce tragedie pentru mine !!!
alt stupar scrie:Aici vino cu un exemplu concret... la ce te raportezi cand ai pretentia si faci pe Doxa in matci de supercalitate ?
Cu ale carui apicultor adevarat le-ai comparat ca si rezultate in productie ?
Vino cu date concrete ca altfel tinzi sa intri-n galaxia "cioara si `al mai frumos pui" !
ignatov andrei scrie:
Apicultori...?!?
Stii tu pe careva...?!?
alt stupar scrie:Daca este vorba e recentii mei interlocutori din acest topic, din pacate nu !
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori