mihaistupar scrie:vorbesc de stationar. inca nu le-am vazut in pastoral. am facut roiuri zdravene pe 8-9 rame, care in august aveau intre 15 si 20 de r ME.
cum a aparut un cules zic eu nu prea bogat, au umplut corpurile. ce sa zic mai multe?
a,, si de Valea Iasului stiu ca merg multi la salcam 3 acolo. dar de statiune icda nu stiam, cu toate ca trec des pe acolo.
cobi scrie:In zona de deal exista tot o statiune a ICDA la Valea Iasului, langa Curtea de Arges. Nu am lua matci, doar am auzit; poate dl dr Poncea (pab) ne spune mai mult.
Mihai, aici vorbesti de calitatea matcilor testate doar pe roiuri si/sau fam. de productie; faci doar stationar? Ma gandesc ca in pastoral datele problemei se pot schimba.
Iernare uscata!
mihaistupar scrie:Salutare! Ce părere aveţi de mătcile de Cislău? Eu am luat in vară 50 de bucăți, și sunt tare mulțumit de roiurile formate. Cum se comportă pe termen lung?iși păstrează calităţile? Dar la capitolul iernare și ezvoltare primăvara? Deocamdată pot spune că au populație bună,miere pt 2 ierni,să vedem ce urmează
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori