Nu te speria ale mele la 10 grade plus cara polen intr-o veselie de unde nu stiu!
Si tinind cont ca suntem in 08.11.2015!
Si cand ploua (aici ploua cu saptamina) tot zboara ca nebunele,cand o cadea bruma se vor potolii.
Florin Dobre scrie:Da chiar Cristi...de ce in cazul Buckfast nu aplici metoda blocarii cuibului?
Nu te speria ale mele la 10 grade plus cara polen intr-o veselie de unde nu stiu!
Si tinind cont ca suntem in 08.11.2015!
Si cand ploua (aici ploua cu saptamina) tot zboara ca nebunele,cand o cadea bruma se vor potolii.
ignatov andrei scrie:Exista BUCKFAST...rasa pura...?!?![]()
Exista BUCKFAST... hibrid...?!?
Daniel Popovici scrie:Cat despre faptul ca exista o rasa numita Buckfast - cred ca e destul de clar pentru toata lumea ca este rasa.
cucubau scrie:dupa mai multe generatii aceeasi factori de mediu care au determinat evolutia rasei locale vor atenua sau influenta caracterele noii rase in asa fel incat sa nu exite mari diferente intre rasa locala si cea nou introdusa . Faptul ca intervine si incrucisarea intre cele doua rase va favoriza si mai mul uniformizarea . Asadar oricat de nobila va fi stra-strabunica respectivei matcute ea tot un fel de carpatina ramane.
Ioan Guist scrie:Eu as face un inventar.Cati din cei ce comenteaza pe subiect sau au o parere, au lucrat 3 ani cu alta (cu pedigri) rasa decat Carpatina.
daffid mihailov scrie:Am 12 regine Bukfast, care sunt de culoare inchisa, asemeni Carnica. Mi-a zis ca exista doua genuri de Bukfast. Stie careva?
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator