teinegru64 scrie:cristi_vidican scrie:Cu astfel de mătci, apicultura e muuuuuuuuuuuult mai ușoară.
Gura pacatosului ....adevar graieste.![]()
Corciturile mele...au facut cateva caturi greleeeeee.
asd2 scrie:Discutii irelevante. Orice rasa ameliorata trebuie mentinuta cumva artificial. De ex. puii de carne nu pot fi tinuti ca cei corciti: le trebuie hrana si conditii speciale. Pentru o stupina de hobby e aberant sa iti bati capul cu rasa, ca dara nu ma apuc acum sa cheltui la fiecare doi ani o gramada de bani pe matci. La cei care obtin fonduri pentru cumpararea lor e clar ca se merita.
cristi_vidican scrie:teinegru64 scrie:cristi_vidican scrie:Cu astfel de mătci, apicultura e muuuuuuuuuuuult mai ușoară.
Gura pacatosului ....adevar graieste.![]()
Corciturile mele...au facut cateva caturi greleeeeee.
Bk înseamnă apicultură ușoară cu etaje pline.
Dacă dumneata preferi apicultură grea cu caturi grele, ameliorează corciturile.![]()
Au fost grele caturile și anul acesta?
P.S. Nicio rasă nu căpăcește ca Bk. Iată ce-o făcut anul acesta la salcâm. Să le fie rușine.
Păi cum să nu-ți fie drag de ele când fac așa prostii?
eduard.rotaru scrie:Ahh...pentru o fractiune de secunda am avut intentia sa pun niste poze cu productia de miere marfa de salcam de anul asta....noroc ca m-am linistit....
@Cristi, rame din astea vad in fiecare sezon de mai multe ori si ce crezi ?...cu miile de rame...si ce crezi? tocmai la mine in stupina cu niste corcituri din astea locale....in fine....
jonny_it scrie:eduard.rotaru scrie:Ahh...pentru o fractiune de secunda am avut intentia sa pun niste poze cu productia de miere marfa de salcam de anul asta....noroc ca m-am linistit....
@Cristi, rame din astea vad in fiecare sezon de mai multe ori si ce crezi ?...cu miile de rame...si ce crezi? tocmai la mine in stupina cu niste corcituri din astea locale....in fine....
Eduard, nu te-ai prins, conteaza in cat timp le vezi asa, nu de alta dar unii se grabesc sa plece de la salcam 1 la 2, sau la altceva, si conteaza si mai mult cat ramane la final, totalul.![]()
PS: nu mai este valabila invitatia.
Oricum multi anul acesta o sa vanda tot sau o sa piarda la iarna, multi o sa se lase pt ca unii pe afara nu prea iau comenzi de corcituri si cand vezi ramele lui Cristi si tu ai carpatina selectionata cu caturi goale iti cam vine acru. Sper sa va prindeti de gluma.
eduard.rotaru scrie:@ionut, eu vorbesc aici de final, de miere marfa de productivitate,vitalitate, profitabilitate , etc, cu valorile aferente....legat de pierderi...hmm...anul asta sita va fi cam deasa...
jonny_it scrie:eduard.rotaru scrie:@ionut, eu vorbesc aici de final, de miere marfa de productivitate,vitalitate, profitabilitate , etc, cu valorile aferente....legat de pierderi...hmm...anul asta sita va fi cam deasa...
Eu te cred ca probabil ai o carpatina selectionata, atat cat ai reusit tu, si eu am la fel, daca nu as avea alte alternative as fi multumit de ea, nu e chiar atat de rea, dar daca vorbim de profitabilitate aleg altceva.
Mai bine ne zici cum sunt stupii model prof Mos Martin vs dadant normal.
asd2 scrie:Nu stiu ce carpatine aveti voi insa la ale mele pot lucra in chiloti, dar cu fum si masca totusi.
tuturicius scrie:Eu vad toate treburile astea la prietenul meu, acuma spuneti-mi ca m-a lovit febra bk ...
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori