pvc scrie:Rog moderatorul sa-l exileze pe ruznac in "Kur"dinstan ca sa fie langa ai lui.
Sa fii exilat, mai corcitura, eu macar fac parte dintr-un popor puternic, nu ca tine sluga...
pvc scrie:Rog moderatorul sa-l exileze pe ruznac in "Kur"dinstan ca sa fie langa ai lui.
yulian scrie:...apicultor e mai mult decat atat..macar nu vand iluzii la cutie
pvc scrie:
"Maestre" aici ai dreptate. Neam de neamul lui nu o sa poata produce si vinde matci carpatine neroitoare din botci de roire!
ignatov andrei scrie:yulian scrie:...apicultor e mai mult decat atat..macar nu vand iluzii la cutie
Ce sa vinzi, mai muratura...?!?
Esti deja vandut...!!!
ignatov andrei scrie:Sa fii exilat
yulian scrie:ignatov andrei scrie:Sa fii exilat
Limba romana plange cand nu stii sa folosesti correct verbul a fi
yulian scrie:Macar simbioza cu Giovanni e confirmata![]()
. Doua rame, zece botci, 110 apicultori la rand
Multi chemati, putini alesi!
ignatov andrei scrie:Daca n-am pus o cratima, nu inseamna ca sunt un (IN)teligent ca tine...!
ignatov andrei scrie:Si n-ai vrea sa fii in simbioza, cu mine si Giovanni... de la brau in jos...?!?
yulian scrie:ignatov andrei scrie:Daca n-am pus o cratima, nu inseamna ca sunt un (IN)teligent ca tine...!
![]()
![]()
Ce sa caute cratima la verbul a fi?? Vai s'amar de ea inteligenta.
Oricum, limbajul pe care il folosesti, se naste dintr-o frustare...care o fi, tu o stii mai bine...macar ai terminat ce ai avut de tastat la capitolul "asa nu", ca-s batran si am minte
ignatov andrei scrie:Chestia cu "limbajul si frustrarea" se traduce cam asa:
- nu e frustrat cel puternic, doar ii este ciuda ca nu poate sa-ti franga un vreasc (o mana)...
yulian scrie:ignatov andrei scrie:Chestia cu "limbajul si frustrarea" se traduce cam asa:
- nu e frustrat cel puternic, doar ii este ciuda ca nu poate sa-ti franga un vreasc (o mana)...
Mda...frustrat pana la capat. Da-i minte Doamne si la cel puternic...sa gaseasca o cale de comunicare...ca e plin de maimute pe lumea asta care nu au altceva in tartacuta decat cum sa te "franga"
yulian scrie:Mda...frustrat pana la capat. Da-i minte Doamne si la cel puternic...sa gaseasca o cale de comunicare...ca e plin de maimute pe lumea asta care nu au altceva in tartacuta decat cum sa te "franga"
ignatov andrei scrie:Mi s-a umplut curul de lacrimi...
yulian scrie:Unde sa ma ascund?? Ce nick?? Despre ce vorbesti? Despre tine?? Sau ce vrei sa imi faci?? Sa ma sufli de praf??
Usurel cu mobila ca s-ar putea sa o zgarii pe scariignatov andrei scrie:Mi s-a umplut curul de lacrimi...
De la simbioza??
ignatov andrei scrie:pvc scrie:
"Maestre" aici ai dreptate. Neam de neamul lui nu o sa poata produce si vinde matci carpatine neroitoare din botci de roire!
Vezi ca-mi dai dreptate ca e un incompetent (nu ma mai leg de "altii")...
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori