viewtopic.php?f=24&t=1055
,dealtfel un topic plin de info,si mi se raspunde la topicul...Pomii....

Incurcate sunt...butoanele...in prag de sarbatori....

Oricum,merci de info...mai e pana la primavara... !!!
proapis13 scrie:Cum naibii se face ca pun intrebarea despre cum se altoiesc gutuii la Pomii fructiferi
viewtopic.php?f=24&t=1055
,dealtfel un topic plin de info,si mi se raspunde la topicul...Pomii....
Incurcate sunt...butoanele...in prag de sarbatori....![]()
Oricum,merci de info...mai e pana la primavara... !!!
Donbazil scrie:P.S. Si masmulul este altoit tot in gutui. Altoiul e la 45 cm de nivelul gradinii. Se observa "galma" de la imbinare, la nivelul genunchiului meu
.
sapstel scrie:Nu te-as sfatui sa altoiesti par in gutui. Este compatibil dar, in cativa ani focul bacterian te va face sa-i tai.Am o livada de cateva sute de pomi si vorbesc din experienta. Orice am incercat ca si stropiri pentru focul bacterian nu a mers.
Referitor la duzi: da o gaura cu un burgiu pentru a strabate tulpina dudului dintr-o parte in alta. Baga o vita de vie prin acea gaura, incercand sa prinzi in interiorul tulpinii macar doi mugiri. Etanseaza cele doua capete cu niste lut amestecat cu balega sau altceva pentru a nu intra aer. Vei fi uimit de felul in care se va dezvolta acea vita.
Donbazil scrie:Sal'tare!
Donbazil » 03 Noi 2013, 20:14
Sal'tare!
Mai de mult am postat niste poze cu peri altoiti in gutui ( ca la mine-i gradina cam joasa si tine apa - deci gutuiul merge)....Acuma iacata ceva rezultate:...Cea mai grea para 650 grame. Se observa in prima poza punctul de altoire ...
Nu stiu ce soi sunt dar le-am vazut la un consatean ungur si am cerut mladita pentru altoi. Se coc tarziu si raman verzi da-s bune ca-s mari, dulci si parfumate....Da!....M-am uitat pe net si-i Pachams Triumph.....
State scrie:Intrebarea mea ar fi: Unde gasesc mosmon?
Cristian IONITA scrie:https://www.facebook.com/powertractors/videos/1035188806560058/
o da .... asa da
sapstel scrie:Nu te-as sfatui sa altoiesti par in gutui. Este compatibil dar, in cativa ani focul bacterian te va face sa-i tai.Am o livada de cateva sute de pomi si vorbesc din experienta. Orice am incercat ca si stropiri pentru focul bacterian nu a mers.
Referitor la duzi: da o gaura cu un burgiu pentru a strabate tulpina dudului dintr-o parte in alta. Baga o vita de vie prin acea gaura, incercand sa prinzi in interiorul tulpinii macar doi mugiri. Etanseaza cele doua capete cu niste lut amestecat cu balega sau altceva pentru a nu intra aer. Vei fi uimit de felul in care se va dezvolta acea vita.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori