calin bondaru scrie: ce metode sunt pe acolo ca nu prea avem solutii pe aici!
Solutii...?
Ai ma , da am scris fra, ....lavete de bucatarie, burete umed ,absorbante de la ....doamna !!!!!!!!!
calin bondaru scrie: ce metode sunt pe acolo ca nu prea avem solutii pe aici!
Solutii...?
tuturicius scrie:. Tot de la ... doamna Cat pe cat sa aibe latura? O bucata sau doua intr-un stup?
.
tuturicius scrie:Lavete de bucatarie o sa folosesc. Tot de la ... doamna Cat pe cat sa aibe latura? O bucata sau doua intr-un stup?
Prind tot mai mult curaj. E doar al doilea an cu albine, asa ca dupa salcam vreau sa le dau AF. Pana atunci nu vreau sa le deranjez deloc, ca sa pot sa-mi trag si eu niste concluzii legate de roit mai ales, dezvoltare una alta. Am si prins varachet azi toamna ok, fara puiet.
.Hans scrie:Se pare ca p'ici, pe colo am fost gresit inteles in legatura cu modul de aplicare al tratamentului ...........................!
asd scrie:E cam cald totusi pentru formic. Nu e de mirare.
daffid mihailov scrie:Acidul formic e bun si pentru alte boli din stup. Multe! Problema rămâne temperatura, reducerea pontei cand e mai util si regine de rezerva. E o alternativa bio. Dar in luna August avem nevoie de cat mai mult puiet. Greu de ales.
Closcutz scrie:Cum ati administrat acidul formic?
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori