modigliani scrie:gica.mosu scrie:AZI 7-07 min am scris un mesaj-GASELNITA-nu o neglijati!!! Folloseste acele capcane si vei
scapa de acei MONSTRI....BAFTA!!!!!
"Mosule" , citeste articolul ce-l recomand si-ai sa vezi ca-n anume situatii "gaselnita" aia a d-tale nu este eficienta decat in cazul insectelor ce-s iesite dupa hrana . Articolul - mai exact capitolul din care am adus citatul - face referire stricta la situatia in care viespea pleaca focusata pe o victima in care sa-si depuna ouale ........
gica.mosu scrie:modigliani scrie:gica.mosu scrie:AZI 7-07 min am scris un mesaj-GASELNITA-nu o neglijati!!! Folloseste acele capcane si vei
scapa de acei MONSTRI....BAFTA!!!!!
"Mosule" , citeste articolul ce-l recomand si-ai sa vezi ca-n anume situatii "gaselnita" aia a d-tale nu este eficienta decat in cazul insectelor ce-s iesite dupa hrana . Articolul - mai exact capitolul din care am adus citatul - face referire stricta la situatia in care viespea pleaca focusata pe o victima in care sa-si depuna ouale ........
Este adevarat ce scrie in articol....DarCE cautau ACESTI-MONSTRI in capcanele meleeeee????
Am gasit pe linga....si2-3 gargauni morti deci merge...Nu cade dar pica
balu scrie:... nu ia decit abdomenul, ca-i mai suculent.
cantemir scrie: Larvele sunt carnivore, viespile mature nu! D'aia si pica in capcanele cu dulce si acru ......
mundumio scrie:... nu cumva sa confund cu viespea japoneza.
un OM scrie:Numai ca fiecare avem si roi, cu matci tinere, ce vor lua locul celor batrane. Unii roi, mai slabi, au ceva nevoie de aparare suplimentara.
un OM scrie:Numai ca fiecare avem si roi, cu matci tinere, ce vor lua locul celor batrane. Unii roi, mai slabi, au ceva nevoie de aparare suplimentara.
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori