Sam scrie:Nu stiu cat de bine stam...
La mine, deocamdata, de la Scabatox au cazut destul de putini paduchi. Astept weekend-ul sa vad productia pe 1 saptamana si sa fac un varachet "regulamentar", sa vad atunci ce pica.
Colegul cu care am fost in pastoral anul asta, a facut 1 singur tratament cu varachet in August (ca si mine) si a incept sa faca seria de 3 tratamente de curand. Spune ca infestarea este destul de mare, pe alocuri critica (la un roi de anul asta, au cazut atatia paduchi incat era rosie tabla de sub fund av). A gasit si mai multi stupi in care matcile aveau cate 2 paduchi pe ele.
Nu am experienta cu asa ceva, i-am spus sa le noteze sa vada ce se intampla cu ele peste iarna. Ati patit, au iesit matcile din iarna? Au mai ouat ?
asd5 scrie:Oferta de tratamente antivaroa e jalnica la noi. De ce credeti ca bagam in iarna majoritatea niste lesinaturi? Uita-te la ultimele filme ale lui Lelea Marin.
In the western U.S., Tactik in oil or grease quickly became the darling of commercial beekeepers when coumaphos failed. However, it was no surprise a couple of years ago when I started hearing reports that mites were showing resistance to the product, and by this year, beekeepers in some areas could no longer count on amitraz to consistently kill mites.
Closcutz scrie:Dle Cristian eu nu sunt de parerea dvs si cred ca in privinta ofertei de medicamente ICDA colegul are dreptate. Pretul varachetului si al mavrirolului este super umflat! Acum iti trebuie si reteta, basca nu se mai gasesc la magazinele apicole ci doar la farmacii veterinare...brambureala si bataie de joc in stil mare!
Sam scrie:Nu stiu cat de bine stam...
Astept weekend-ul sa vad productia pe 1 saptamana si sa fac un varachet "regulamentar", sa vad atunci ce pica.
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: cristi_vidican şi 2 vizitatori