BMihai scrie:Am eu varianta free...dar m-am chinuit pe IOS sa fac upload la poze, dura prea mult...dupa ce am facut un schimb de mail-uri cu dezvoltatorii, au rezolvat problema, merge mai rapid decat pe Android.
As zice ca functioneaza la 5-10% acuratete. Cate-o data imi da infestare unde nu este nimic in poza (facuta cu rezolutie mare si zoom maxim) , cate-o data imi da infestare unde se vede ditamai martocu de paduche.
BMihai scrie:Absolut...am fotografiat si toate fetele ramelor inainte de AO sublimat...aplicatia mi-a zis 2% eu am gasit undeva la vre-o 120-130 de paduchi pe coala de hartie sub doua corpuri de ME (prima sapt din septembrie la primul tratament). As zice undeva la 3,2% real.
BMihai scrie:Pe de alta parte cred ca o sa ajungem sa ne bazam pe aplicatiile astea tot mai mult. Pentru ca o sa fie tot mai precise. La baza nu este altceva decat un algoritm de invatare automata, care tine de retelele neuronale si inteligenta artificiala, care prima data invata pe seturi de mii de poze cu si fara varroa, si care in final iti va pune un “diagnostic” cu o precizie apropiata de 100% pe cat invata mai mult.
elixir scrie:eu am avut mult mai mare decat in alti ani!
desi nu fac pastoral, o explicatie posibila ar fi ca in zona au aparut inca 2-3 oameni cu stupi, care ii cam neglijeaza!
in primavara, datotita vremii ciudate, am facut doar 2 fumigatii cu varachet.
peste vara nu fac, am facut abia in septembrie!
am facut o fumigatie cu varachet, apoi un amic mi-a facut un tratament cu fureto, cu scabatox. la acesta, am pus foi de control la 3-4 stupi. la 2, m-am cam speriat!
o sa mai fac un tratament, probabil cu varachet administrat tot cu furetto. apoi si un batick (am pus astazi la ,,inmuiat" sipcile)
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori