Doresc sa știu cum pot face tratament varoua folosind mitak pe benzi? Are cineva o reteta? Și ce benzi pot folosi? Bănuiesc ca anumite benzi impregneaz mai multa substanță decât altele deci cum pot evita supradozarea? Multumesc
Cum adica ...medicamente contrafacute ??? Mitak este un medicament sarbesc , omologat . Cum adica ... medicament contrafacut ??? Draga Geza, nu tot ce vine din Vest este autentic si eficient si nici tot ceea ce vine din Est sau Balcani este contrafacut sau ineficient ! Personal, am mai multa incredere in Sputnik decat in Moderna .
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Și totuși mulți au folosit astfel de rețete cu sucess.... As folosi mavrirol sau alte medicamente gata făcute dar îmi par cam scumpe fata de costul în care îl pot face eu. Nu am 2-3stupi și deocamdată nu iau nicio subventie.... As încerca măcar sa vad pe câțiva stupi înainte...... Și apoi vad dacă ii fac pe toți cu aceasta rețetă sau nu.
Am folosit mitak pana acum dar prin fumegatie și am fost mulțumit dar din cauza ca stupi nu au obturator la fundul av și deci trebuie sa improvizez îmi este mai comod cu benzi plus ca nu trebuie repetat tratamentul...