Adi88 scrie:Cu ce substanta tratam?
kiloz scrie:Cu indiferență.
Dacă trebuie să faci tratamente duă salcâm, acolo e mare problemă. Si indiferent de modelul stupului.
kiloz scrie:De 20 de ani nu fac nici un tratament între decembrie ÷ iulie/ august. Să spune cine ce vrea.
corect.!!!...kiloz scrie:Cu indiferență.
Dacă trebuie să faci tratamente duă salcâm, acolo e mare problemă. Si indiferent de modelul stupului.
yuonyuon scrie:corect.!!!...kiloz scrie:Cu indiferență.
Anu trecut la jumate din stupi nu am facut delok tratament...in afara de trei pierderi (erau vizibil probleme)nu vad mare diferenta....
Mai are rost sa mai explicam de ce si cum( ne repetam)......?
eu am invatat.am testat si am vazut la mine in stupina....acum e randu altora....5rame scrie:yuonyuon scrie:corect.!!!...kiloz scrie:Cu indiferență.
Anu trecut la jumate din stupi nu am facut delok tratament...in afara de trei pierderi (erau vizibil probleme)nu vad mare diferenta....
Mai are rost sa mai explicam de ce si cum( ne repetam)......?
Repetitia este mama invataturii!
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori