Ce perere aveti? Folositi asa ceva si in ce doze?
Vecinul meu punea 250 ml la 10 litri de sirop (asta ca sa nu miroase mierea a ceapa
Badea. claudian scrie:Nu sucul de ceapa este secretul..... in spatele sucului sta alt secret!!... pe care il vei descoperi odata cu trecerea anilor
Badea. claudian scrie:Nu sucul de ceapa este secretul..... in spatele sucului sta alt secret!!... pe care il vei descoperi odata cu trecerea anilor
gabi bee scrie:hai sa desecretizez eu proprietatile sucului de ceapa !pe langa vitamine si alte cele , sucul contine niste substante cu actiune bacteriostatica , ce previne diferite afectiuni digestive si mareste durata de viata a albinelor . asta e informatie din carti , daca mai sunt si alte dedesubturi , nu stiu !
iunicu scrie:Cum? Pai nu fac colesterol de la pastura? Au glicemia mare de la miere. Reumatism de la frig si greturi de la substanta de matca. Mama ce ar merge langa ceapa o branzica si o horinca.
Acum ontopic!
Probabil ca toate explicatiile de pana acum contin sambure de adevar.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori