AUREL scrie:Condoleante familiei lui Nea Gica. Legat de subiect, daca adaugam la sfirsit protofilul nu cumva placa de zahar nu se va mai intari?
Nici vb, pt ca la 1 kg pui cam 30 de grame, asa ca nu va afecta consistenta.
AUREL scrie:Condoleante familiei lui Nea Gica. Legat de subiect, daca adaugam la sfirsit protofilul nu cumva placa de zahar nu se va mai intari?
yrynel_clau scrie:Io am facut reteta lu dom' gica da dupa ce s-a racit asa cat sa pot tine degetul in zaharul invertit am pus protofil si 0,200 kg miere salcam.
CORNEL V. scrie:Daca le tii la o temperatura scazuta trebuie sa fie casante...daca le tii la temperatura camerei si le tii de un colt,ar trebui sa se lase usor de capatul celalalt
Culoarea e asa ori ca ai avut mai putina apa ,ori dupa ce s-a terminat invertirea le-ai tinut prea mult pe foc
Gabysgg scrie:CORNEL V. scrie:Daca le tii la o temperatura scazuta trebuie sa fie casante...daca le tii la temperatura camerei si le tii de un colt,ar trebui sa se lase usor de capatul celalalt
Culoarea e asa ori ca ai avut mai putina apa ,ori dupa ce s-a terminat invertirea le-ai tinut prea mult pe foc
Merci mult dl Cornel ,dar oare pot sa mai dau aceste turte la albine???
liviu1965 scrie:Scuze de postare.
Ma bucur ca la stresul la care l-am supus pe nea Gica are rezultate.
Nu mai ganditi alternative,nu stiu ce chimie, alea alea ....
Faceti cum este scris
E ok.
Chiar ne lipseste omul asta.
CORNEL V. scrie:[
Daca sunt casante si la temperatura camerei,le poti sparge in bucatele mici si le introduci in urmatoarea transa pe care o faci si dupa aia le dai...nu le dai asa cum sunt acuma
Atentie marita la reteta,trebuie respectata cu strictete,daca iti iese prea moale si sunt gaurile prea mari in pungi iti vor curge peste albine
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori