balu scrie:am facut si eu sirop de n ori, totusi uneori se unfla , uneori nu, desi procedez cam la fel
popescunicolae scrie:asa cum am mai spus si in acest topic, sunt nou in acest domeniu (de fapt sunt la stadiul de invatacel) viewtopic.php?f=11&t=2710
Sa inteleg ca aceasta "mancare" este pentru familiile de albine, pentru iarna?
Aceste "placi", se pun in stup?
Cam ce cantitate este indicata (sau la ce perioada se adauga alta), la un stup mediu?
---
Imi pare rau daca intrebarile vi se par puerile, dar eu nu cunosc si vreau sa invat.
Cu stima, Popescu Nicolae!
cornelioandanciu scrie:S-ar putea sa fie din cauza calitatii zaharului, si eu am patit anul trecut cu un lot de zahar, nu au vrut sa iasa placile nicidecum.Am incercat si cu o parte apa la patru parti zahar, tot degeaba.Altadata o parte apa la cinci parti zahar a iesit ok.
victor s scrie:Coronita sau Margaritar de la A****A sunt singurele sorturi de zahar fara miros...(scuze ca te-am completat eu Jenica)
proapis13 scrie:cornelioandanciu scrie:S-ar putea sa fie din cauza calitatii zaharului, si eu am patit anul trecut cu un lot de zahar, nu au vrut sa iasa placile nicidecum.Am incercat si cu o parte apa la patru parti zahar, tot degeaba.Altadata o parte apa la cinci parti zahar a iesit ok.
Nea Cornele,NU a fost zaharul de vina ci ,,preparatorul''
Daca citeai cu atentie reteta NU AVEAI VOIE SA GRESESTI - mai incearca o data dar sa respecti ce scrie aici
http://forum.stuparitul.com/viewtopic.p ... 643#p11252 - A 2-a reteta
salve
pustu scrie:proportia data de nea gica e de 1,1 la 10 [1,1 lichide la 10 zahar] : probat , placi beton , sa traiesti nea gica
pngflorin scrie:Mare atentie la modul de preparare al placilor candy.........anul trecut am omorat o familie, datorita nerespectari cantitatilor, a fost prea moale , si a curs peste albina.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori