Bogdan Ionut scrie:Sa nu fie cu suparare, dar vreau sa aflu( daca se poate) cum se face invertirea unui kg de zahar, cu tot cu cantitatile.Posibil ca s-a mai scris, dar sunt nou si nu am atata rabdare sa caut in 77 de pagini.Multumesc!
Adi Hodis scrie:...
Azi, ploaia mi-a stricat planurile. Cum vroiam sa aflu niste raspunsuri la unele intrebari, am luat googalu' la rasfoit. Am gasit un amalgam de ... versiuni. Dar cu rabdare, curaj si vointa ... m-am lamurit.
Parca era mai simplu sa intreb aici.
tudorascu scrie:Eu iti dau o reteta si mai simpla, nu are rost sa invertesti zaharul.
tudorascu scrie:De ani de zile fac completarile cu sirop neinvertit si nu am nici o problema . La inceput faceam si eu sirop invertit. Nu am observat nici o diferenta intre cele doua metode. Anul trecut fiind un an catastrofal si neavand miere aproape deloc in cuib am facut completarile 80% cu sirop 1/2 neinvertit. Au iernat foarte bine si anul acesta am avut o productie foarte buna la salcam.
rihmond scrie:Inainte de a face siropul a spalat chiloti.
socaciu scrie:Deci ar fi indicat sa mentinem siropul aproape de punctul de fierbere in timpul invertirii, timp de 2-3minute, pana scade spuma, apoi oprit focul si racit imediat cu ceai preparat anterior.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori