liviu1965 scrie:ok, incerc.
Da' tot nu mi-ai raspuns la ....... , vorba lui panshe85, una mica .... merge? ( din punctul de vedere al sanatatii bineinteles ) .
Credeam ca am mai scris undeva
Am un prieten revenit in tara in perioada sarbatorilor pascale di tarile de jos
Sticla cu protofil era ramasa undeva linga sticla de visinata,vin si garrone
A desfacut-o.. a mirosit ...a intrebat ce e? si in timp ce raspundeam sec;
protofil el a zis noroc si a luat o dusca...s-a scuturat putin si a concluzionat ca-i cam tare ,,bitterul suedez''
pai normal ca e tare ca-i pt tratamentul....albinelor
am ras,a ras si el
Si ca sa ne arate ca e cunoscator a zis ca nu-i completa reteta deoarece originala are busuioc
Oricum,a ramas vba ca de sarbatori la iarna cand o veni in tara vrea
sa vada pe viu cum se prepara si cum se administreaza in turte
Asta chiar ca e Toma necredinciosul
Ai grija ca daca nu-i place soacra-ti se pune aia pe tine numai cu ...gratare de porc
Sau preferi un pui la tzast...scuze da la voi nu e tzast...e bun in spuza la buza cuptorului
salve
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...