E un inceput si 10 ani....din care practic va face maxim 2.
Nae, noi ne bucuram ca aia micii....ca aiaie. Suntem un card de obleti care mai rasufla usurati cand mai cade cate o stiuca.
Ioan Guist scrie:Inca nu mi-am revenit. Ma gudur prin casa si am asa o ...dorinta sa ma pup singur.Sa ma felicit.
Parca as fi in '89 iara.
Donbazil scrie:Acuma nu ca l-as iubi eu pe Felix da prea pute "lucrarea" baselului.....
modigliani scrie: "Pute" ! Insa ajungem la ceea ce spuneam eu candva , anume faptul ca Basescu este cel mai inteligent presedinte de l-a avut Romania vreodata .
Bai frate , stie sa le faca ! Poti sa compari ce face el acum cu Voiculescu cu ce-a facut blestematul ala de Iliescu in ultima sa zi de mandat cu Miron Cozma ?
Pe langa flagrantul abuz juridic a sfidat cu ostentatie acest popor ! Ne-a jignit inteligenta considerandu-ne niste vite carora le arunci in staul ce coceni are el chef ....... Este o diferenta ca de la cer la pamant intre cei doi . Va trebui sa recunoasteti .
Si-apoi , indiferent de reala motivatie a lui Basescu , se poate cumva spune ca ceea ce-i face astuia ( si altora ) sunt "inventii" ? Este absolut real faptul ca astia de-i scufunda el acum au jegmanit poporul asta . Au furat , au facut abuzuri , manipulari , etc .
Si revin , cu toate "coaiele" lor , s-au lovit de inteligenta lui Basescu . Ii tavaleste asta acum cum vrea muschii lui .
Donbazil scrie:Sal'tare!
Oameni-buni, constat ca fiecare se cupleaza la un anumit segment din textul scris de mine.....Ideea ca individa pusa "cu dedicatie" - (numita si nu aleasa aleator cum scrie la carte) - sa-l bage la zdup pe varan, A FOST RECOMPENSATA , chear nu vreti s-o discutam?....Pai despre ce justitie vorbim aicea?...Eu speram ca nu mai suntem pe vremea lui Draghici si a Anei Pauker....
Sal'tare!
patrascu scrie:Sa vorbesti de independenta justitiei si sa mai si crezi cand sunt arestati doi trei din sute de vinovati e ca dracu........
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori