Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Demisia presedintelui

Mesajde Aurel1959 » 18 Aug 2014, 22:53

Dragos2006 scrie:Nu te baga la parnaie dar nici sef la vreo deconcentrata nu ajungi . Acum si daca vrei sa ajungi femeie de servici la stat iti trebuie dosar politic.
Pe vremuri iti era frica de securitate acum nu it mai e frica deoarece merge foarte bine politica de spalare a creierelor.

Nu se mai spune dosar politic.Se numeste mapa profesionala. Cunosti cumva cine a pus accent mare pe asa ceva? Spalare a creerelor!? Pai cine face asta? Candva se aocupa cu asa ceva securitatea.Acum din ce stiu eu si-a schimbat doar denumirea.Stii cumva ce persoane cu putere de decizie in statul roman vin din acea zona? Voiculescu e unul sant sigur!
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Re: Demisia presedintelui

Mesajde akmm » 19 Aug 2014, 15:54

Ducem un soi de ,,Razboi nevazut'' in societatea noastra.La noi pana si facerea de bine are un enunt alterat.Adica daca un escroc demn de streang ne cere clementa suntem dispusi sa tragem in teapa o intreaga societate pentru a ne etala ,,bunatatea' 'fata de acesta.
M-as bucura sa cred ca suntem in toiul nasterii/renasterii;poate tocmai de aceea ne doare asa de tare.
In final ce vrem? Care este reperul nostru de viata? Cui sa semanam ca sa ne fie bine la toti?
Halal discernamant daca ne lipseste raspunsul.Parerea mea.
Imi aduc aminte de copilarie cand rula un desen animat ,,Oblio''.Superba descriere a unei societati inerte.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE