Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde cosming » 19 Aug 2014, 21:49

Mos Andrei daca matale ai fi administratorul banilor recuperati in dosarul ica ce-ai face cu ei? Dar in dosarul rompetrol?
cosming

Mesajde Ioan Guist » 19 Aug 2014, 23:21

Ma intrebi :P si pi minii?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde ignatov andrei » 19 Aug 2014, 23:27

cosming scrie:Mos Andrei daca matale ai fi administratorul banilor recuperati in dosarul ica ce-ai face cu ei? Dar in dosarul rompetrol?

As face exact ce ar face un om(roman) cu scaun la cap:
- as da de băut la toata lumea (vezi... Vacanta Mare)!
ignatov andrei

Mesajde lucky5strike » 20 Aug 2014, 08:52

Apoi dai o tura prin spitalul regional. Acolo iti vin pe loc idei, pentru orice. :idea:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde cosming » 20 Aug 2014, 10:32

Ioan Guist scrie:Ma intrebi :P si pi minii?

mai incape vorba? deja asteptam raspunsul :D
cosming

Mesajde cosming » 20 Aug 2014, 10:38

ignatov andrei scrie:
cosming scrie:Mos Andrei daca matale ai fi administratorul banilor recuperati in dosarul ica ce-ai face cu ei? Dar in dosarul rompetrol?

As face exact ce ar face un om(roman) cu scaun la cap:
- as da de băut la toata lumea (vezi... Vacanta Mare)!

:mrgreen: mare om, mare caracter, iti ramane si rest dupa guleaiul asta, o iei de la capat?
cosming

Mesajde ioanpuiu » 20 Aug 2014, 11:54

cosming scrie: ... iti ramane si rest dupa guleaiul asta, o iei de la capat?

Rar reuşeşte cineva să spună atît de puţine, în aşa multe cuvinte cum faci tu de vreo 3-4 pagini încoace Cosmine.

Ai de gînd să o iei de la capăt ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Ioan Guist » 20 Aug 2014, 22:14

In primul rand , mi-as platii datoriile.Apoi cu restul, sa mai astepte ! :lol:
Pi bunii, adica pe drepte, daca as pune mana pe purcoi ,probabil ca primul lucru mi-as pune mainile in cap.Apoi as suna niste prieteni ce au toate rotitele la locul lor, si om iesii la gratar unde sa dezbata ei ca pe mine nu ma duce capu.
Daca e sa-l ia statul, apai sa-l bage in spitale direct.Adica sa ridice cateva cladiri beton cu tot ce trebe la "casa omului".
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde nae » 20 Aug 2014, 23:23

Ioan Guist scrie:In primul rand , mi-as platii datoriile.Apoi cu restul, sa mai astepte ! :lol:
Pi bunii, adica pe drepte, daca as pune mana pe purcoi ,probabil ca primul lucru mi-as pune mainile in cap.Apoi as suna niste prieteni ce au toate rotitele la locul lor, si om iesii la gratar unde sa dezbata ei ca pe mine nu ma duce capu.
Daca e sa-l ia statul, apai sa-l bage in spitale direct.Adica sa ridice cateva cladiri beton cu tot ce trebe la "casa omului".

Eu te iubesc = nu pot sa explic.
Pe base/voiculescu/ponta-crin ii urasc nu pt cat ne-au saracit (oricum nu stiam ce sa fac cu banii :D ) ne-au umilit si se urineaza ,inca,pe noi = si noi vrem/ne place/e unicul nostru scop = asta e paradoxul .
nae

Mesajde cosming » 20 Aug 2014, 23:44

Ioaneeeeeee am ras cu lacrimi parca te si vad cu mainile in cap vaitandu-te aoleu ce FAC cu atatia bani....màaaaaaaa si modul de gandire si actiune s-ar schimba. Bune spitalele super dotate dar cine ar opera aparatura :? Trebuie si in educatie bagati banii ca profesori cu har s-or gasi iar motivatie din peste 30 dosare de'coruptie' se recupereaza. Lipseste ceva ca nu stiu cum sa-i spun vointa credinta scop crez interes habar n-am.
cosming

Mesajde Adi Hodis » 20 Aug 2014, 23:48

nae scrie:Eu te iubesc = nu pot sa explic.
Pe base/voiculescu/ponta-crin ii urasc nu pt cat ne-au saracit (oricum nu stiam ce sa fac cu banii :D ) ne-au umilit si se urineaza ,inca,pe noi = si noi vrem/ne place/e unicul nostru scop = asta e paradoxul .

Stai asa ca nu-i asa Nae ! ... pe mine unul nu m-ai nimerit si sint convins ca nici pe multi altii.
In schimb, daca intri pe retelele de stiri si socializare, acolo o sa gasesti d-aia ... care le aduc laude si osanale, îi iubesc idiotii ... si nu doar pe astia ci si pe altii.
Cauta sa vezi adulacii lu Dinu Patriciu de exemplu, ca asta a crapat ... prea tîrziu. Trebuia mult mai devreme, împreuna cu multi altii ...

Cum e posibil oameni buni, sa lauzi pe cineva care a contribuit la pradarea tarii si la înflorirea inflatiei, la înmultirea taxelor samd ( chiar si indirect, adica din umbra ) ? ... cu alte cuvinte, daca stapanul te bate cu biciul, tu îl lauzi si-i zici ca e inteligent si maaare intreprinzator. Zic de Particiu ... dar ca el sînt multi. :twisted:

Ce bine ca nu doare prostia.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde nae » 21 Aug 2014, 00:39

Draga AH, ai dreptate : - prostia nu doare .
L-am votat pe Iliescu sa nu-mi ''vand '' tara= :oops: ; am uitat ca Base e fiul mai mic al sau si am fost gata sa-l votez in '04 cand a trebuit sa aleg intre ''doi comunisti'' ,..., acum e clar ca au cozile INODATE si-s toti de-o MAMA =BANUL, dar noi inca suntem divizati /ne sfasiem /injuram... in timp ce ei se .. REPLIAZA (''draga Stolo''/divortul ''bahmutean'' USL-ist )=eu nu mai votez = va doresc inspiratie si succes .
Va iubesc pe majoritatea ;visez sa fiu ca Guist/Valter/Janes/Activ/Mirel/Bunka...Georgian /... ; am ''atacat'' in postari pe cei pe care-i RESPECT cand am crezut ca nu au dreptate = daca n-am avut dreptate .. n-au pierdut nimic ; daca s-au oprit un ''minut'' am castigat toti ...
Prezenta D-VOASTRA ma onoreaza , cu stima.. nimeni din Dragasani .
nae

Mesajde Adi Hodis » 21 Aug 2014, 01:29

nae scrie:Draga AH, ai dreptate : - prostia nu doare .
...

Nae, încheierea ... nu e chiar asa. Cum adica ... nimeni ?. Ai cumva impresia ca m-am referit la tine cu ... prostia ?.
Uite, aici sint de gasit unele persoane la care m-am referit, https://ro.stiri.yahoo.com/cele-cinci-f ... 35017.html
acelea care aduc laude lu Patriciu.
Tu poti sa-l lauzi p-ala ? ... dupa cît a furat si a înselat STATUL ?.
Daca ai timp si nervii tari, vezi video.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde ignatov andrei » 21 Aug 2014, 10:05

Adi Hodis scrie:
Ce bine ca nu doare prostia.

Mie-mi spui...!
ignatov andrei

Mesajde nae » 21 Aug 2014, 18:34

Adi Hodis scrie:
nae scrie:Draga AH, ai dreptate : - prostia nu doare .

Nae, încheierea ... nu e chiar asa. Cum adica ... nimeni ?. Ai cumva impresia ca m-am referit la tine cu ... prostia ?.

Nu , eu ma autopersiflam .Si daca da , nu-i o gaura-n cer .
In oras (>20000) ma cunosc ~ 20 de persoane ; pe forum mai multi :D
nae

Mesajde Adi Hodis » 21 Aug 2014, 21:05

Ioan Guist scrie:Gata ! nu mai plec din Ro.

E normal sa existe pareri contrare si sau alte viziuni.

Pana una alta eu ( si or mai fi ) am alta parere fata de antena 3, de 20 de ani fata de Varan,astazi mi-am luat revansa ca si Roman.Pana astazi nu m-a intrebat nimeni de la antena 3 ca de ce nu pot sa-l vad pe voiculescu.
Si o data cu mine care am avut un cui vechi si ruginit, mai exista foarte multi romani care nu au crezut ca in Ro se mai pot indrepta lucrurile.De 20 de ani privim la mogulii si imbogatiti din functiile patriei.Ne-am obisnuit ca...asa e si ...ce sa-i faci.
Astazi avem parte de o doza de ...dreptate.

Astazi avem parte de o alta doza de nedreptate, https://ro.stiri.yahoo.com/adrian-n%C4% ... 53825.html
Cica si-a executat pedeapsa bombonel ... si viseaza la mari infaptuiri.
Si Varanu spera https://ro.stiri.yahoo.com/mesajul-lui- ... 34572.html
Peste un an s-au doi o sa-l vedem si p-asta afara, scapat si putred de bogat. Ceilalti pot sa doarma linistiti ca e rezolvata coruptia de cu ani in urma.
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE