Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde lucky5strike » 06 Noi 2014, 21:28

Vorba lui Nae, la 3 absente nemotivate, mars din Parlament.

As completa si eu: ala care adoarme in Parlament trebuie exclus ca inapt pentru acesta functie; nici de paznic nu e bun.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde cristian bh » 06 Noi 2014, 21:30

Bambucha scrie:Paul,
Sa intelegem ca intreaga patima si ardoare contra lui Johannis pleaca de la faptul ca Basescu a introdus forfetarul?
In paralel avem la sertar o lege, dintr-un sir interminabil, mult mai grava. Ce facem? Devenim partasi si inchidem ochii la ceea ce se va intampla? De ce impinge baroniada PSD un om inainte, intr-o functie mai mult decorativa, un om care deja are toata puterea executiva in acest moment (guvern+parlament)?
Oare nu ar fi bine sa incercam sa sustinem un echilibru al puterii cat de precar pare el ca este?

Stati asa ca vad ca nu ne intelegem deloc!
Daca nu ma-nseala memoria, :oops: parca ministru al industriilor,sau economiei,sau cum s-o fi numit, era unul,ce-l chema Nita,care a implementat acest forfetar,pe vremea cand erau in cardasie,PSD cu PDL! :o
Asa ca patentul are ca sigla,,,,,,,,,,trandafirii!!!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde ioanpuiu » 06 Noi 2014, 21:32

paul scrie: ... care s-au executat ca oile fara minte in 2012 cand au boicotat referendumul de demitere si foarte, foarte, multe,

Dacă vine de la tine Paule, primesc :) ... de la un strain, mi-ar fi picat mai greu ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nae » 06 Noi 2014, 21:34

Bambucha scrie:2. Deoarece DNA executa acum capete de pe intreaga plaja politica! Deci indiferent de cine este pus sau cum este pus, acolo se face o treaba REVOLUTIONARA, pe care eu o sustin pana in maduva oaselor :)

Dupa alegeri va executa unilateral + 2-3 fraieri de care vrea noul stapan sa scape , e de manual :( .
Acum sefii ''reformati si independenti'' isi vand scump /negociaza viitorul lor , subalternii cu ''foamea-n'' gat fac pe plac celui cu SANSE .
Vedem , nu mai e mult . :D
nae

Mesajde paul » 06 Noi 2014, 21:39

Bambucha scrie:

1. Deoarece la aceea data Johannis reprezenta stanga, iar daca presedintele ar fi persistat sa refuze in continuare investirea primului-ministru s-ar fi lovit de constitutie.

Eu pe asta n-am inteles-o ! Adica cum, in urma cu 2 ani era de stanga, dupa 2 ani e de dreapta ??? Vertical ... herr Werner ! :twisted: ( adica, rade si dracu')
Daca-ti amintesti bine, pe Klau l-a refuzat, l-a nominalizat pe ala de la BNR (nevotat in Parlament si de membrii pdl :lol: ) ca sa-si aduca yes man-ul Emil Boc!
Dinspre partea Deneaului, de la psd luat rechini, de la acl ... plevusca ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ignatov andrei » 06 Noi 2014, 21:39

Grija mare la "ce" si "cum" postati ! ;)
Incepand cu 20.11.2014 incepe... Judecata de Apoi !!!
Se fac si pregatiri intense pentru... Marea Gratiere !!!

Multi "concetateni" fac parte din Arborele genealogic Voda Lapusneanul !
Chiar si colegi de pe forum sunt acum la faza cand se intreaba daca nu "detin" vreo gena, dar se vor convinge, dupa 20.11.2014, ca o detin !

As dori sa ma insel !!!

Langa Parcul Catedralei, din Chisinau, este un panou publicitar pe care scrie:

- Vreti sa traiti in bunastare alaturi de RUSIA?
- Sau vreti sa fiti datornicii Europei?

Mai stiti pe unde a facut Ponta vizite si apoi a castigat in primul tur ?!?

Suficient pentru azi...

Sper din tot sufletul sa ma insel...
ignatov andrei

Mesajde CristianBee » 06 Noi 2014, 21:40

paul scrie:
Bambucha scrie:Paul,
Sa intelegem ca intreaga patima si ardoare contra lui Johannis pleaca de la faptul ca Basescu a introdus forfetarul?
In paralel avem la sertar o lege, dintr-un sir interminabil, mult mai grava. Ce facem? Devenim partasi si inchidem ochii la ceea ce se va intampla? De ce impinge baroniada PSD un om inainte, intr-o functie mai mult decorativa, un om care deja are toata puterea executiva in acest moment (guvern+parlament)?
Oare nu ar fi bine sa incercam sa sustinem un echilibru al puterii cat de precar pare el ca este?

Caline, am pomenit eu ceva de forfetar in descrierea succinta a motivelor pentru care nu-l votez pe Johannis ? Ipocrit as fi sa nu recunosc ca in plan personal acest lucru m-a afectat, mai ales ca ... era munca mea de 20 de ani, era "copilul" meu ... daca vrei ! Si totul s-a dus de rapa, printr-o decizie luata de un guvern "de dreapta", adica ... de ai mei ! :oops: Daca ar fi fost luata aceasta decizie de un guvern de stanga, m-as fi inclinat si m-as fi consolat cu ideea "atat pot, atat fac"! :oops:
Dupa cum ne-a demonstrat istoria recenta, functia de presedinte nu-i deloc decorativa; aminteste-ti cand acest Basescu i-a refuzat functia de premier lui Johannis. Intreb si eu acum ca prostu' : daca de premier n-a fost bun,de ce-ar fi bun de Presedinte ??? :shock: Lui Ponta nu i-a refuzat functia de premier ! 8-)
Cat timp Basescu a fost Presedinte si Boc premier si pedeleu' erau majoritari in Parlament, si tot clica lor numeau judecatori si procurori la DNA si ICCJ, nu ti-ai (v-ati) pus problema lipsei echilibrului ! De ce acest echilibru ar trebui sa ne intereseze acum ??? :oops:

Paul , acel " copil al tau care a fost omorat de catre stat cu forfetaru' " nu prea trebuia sa moara de la un simplu forfetar . Ori te adaptezi momentului cum au facut altii ori pleci acasa . ( nu o lua ca si atac dar asta este economia prin fiscalitatea de moment ) .

Stii cum este daca te intreb de ce nu ai apa calda maine tu spui ca e de vina basescu ( asa gandesc multi ) pentru ca o iau pe filiera asta : primaru este pedelist deci base este cu pdl deci e de vina base ,nu ?? .
Base cat a fost premier a tras cu gloante cat ceilalti sa danseze dupa rafalele lui . Asa i-a refuzat desemnarea si peste o saptamana a facut el majoritate cu pdl . Johannis a fost prins de acel moment , asta nu inseamna ca nu este bun ca nu a fost atunci numit pe cand Ponta este in functie , vezi ce face deci ai termen de comparatie .
De ce despre Ponta nu spui , pai Iliescu este pesedist ( de stanga ) deci si aceiasi gandire ca a lui Iliescu ( stim ce a facut ) . Spui doar de Iohannis cum ca base e dreapta , in concluzie si iohannis este la fel ( in gandire si actiuni ) , dar nu este asa . Fiecare este unic , Iohannis nu a fost crescut de catre nimeni ,
Ponta ,da .
Legat de echilibru , fii atent i-ti dau un exemplu real : taicasu lu unu nu a mai putut pleca la munca pentru ca a gresit la un moment dat iar feciorsu' intrebat de tasu' de ce nu pleaca la munca i-a spus Pai ce tu nu ai stat ,eu de ce sa nu stau . Adica daca ei ( base , pdl ) au gresit trebuie sa continuam in greseala ?? .

Stii cum e cand era masa plina se infrupta toti si sunt prieteni dar cand mai raman doar firmituri se vede cine mai ramane in barca . Asa si cu " base si pdl a taiat " pai Paul gandestete ca 3,5 mld au disparut odata cu Tariceanu ( sustinut de psd atunci si pe care acum el il sustine ) , paimau taiat ca aia era situatia de moment , buna , rea asta era.
Ponta nu aduce a nimic nou , adica il stim cine e pe cand pe Iohannis il avem in politica nationala , a avut contact mai putin cu toata acesta brambureala .
Lumea doreste schimbarea . Lui Iohannis iau fost turnate laturi in cap si ce a facut ?? a luat si el o galeata si a aruncat inapoi peste gard ( traficant de copii , prea bogat si altele ... ) , uite asa se manifesta schimbarea , prin atitudine si respect .
CristianBee

Mesajde CristianBee » 06 Noi 2014, 21:42

paul scrie:
Bambucha scrie:

1. Deoarece la aceea data Johannis reprezenta stanga, iar daca presedintele ar fi persistat sa refuze in continuare investirea primului-ministru s-ar fi lovit de constitutie.

Eu pe asta n-am inteles-o ! Adica cum, in urma cu 2 ani era de stanga, dupa 2 ani e de dreapta ??? Vertical ... herr Werner ! :twisted: ( adica, rade si dracu')
Daca-ti amintesti bine, pe Klau l-a refuzat, l-a nominalizat pe ala de la BNR (nevotat in Parlament si de membrii pdl :lol: ) ca sa-si aduca yes man-ul Emil Boc!
Dinspre partea Deneaului, de la psd luat rechini, de la acl ... plevusca ! :oops:

Nu era nici de stanga nici de dreapta , era cam la mijloc pentru ca psd + pnl il propusesera . El atunci nu era in politica mare .
CristianBee

Mesajde paul » 06 Noi 2014, 21:43

ioanpuiu scrie:
paul scrie: ... care s-au executat ca oile fara minte in 2012 cand au boicotat referendumul de demitere si foarte, foarte, multe,

Dacă vine de la tine Paule, primesc :) ... de la un strain, mi-ar fi picat mai greu ;)

Multumesc frumos Ioane !
Din ce in ce mai dragut, in ultima vreme ! :)
LE ... am postat fara sa arunc o privire la forma ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bambucha » 06 Noi 2014, 21:44

Mai Nae,

Chiar si numai cu 20-30 fraieri executati dupa vointa noului stapan, nu crezi ca se va fi creat deja un precedent care sa-i faca sa se gandeasca mai mult cand "baga mana la borcan"? Nu va fi creat un precendent si in randul amaratilor de votanti care vor pune presiune civica/publica daca nu se va continua? (vezi Rosia Montana)

@CristianBH corect, dar deja suntem prea obositi de masajul cerebral si veninul pe care ni-l injecteaza cu picatura chinezeasca toata mass-media romaneasca.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 06 Noi 2014, 21:51

paul scrie:Eu pe asta n-am inteles-o ! Adica cum, in urma cu 2 ani era de stanga, dupa 2 ani e de dreapta ??? Vertical ... herr Werner ! :twisted: ( adica, rade si dracu')

Greseala dumnealui, inclusiv la participarea dinamitarii unui stat fragil "democratic"... multi cu capul pe umeri vor vota din cauza asta raul cel mai mic!
Orice plevusca creeaza un precedent in a prinde si bibani, si salai si casaloti... indiferent de unde. Noi, poporul suportam HOTIA, si culmea ne facem partasi cu cel care "ne face" la buzunar :cry:
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde nae » 06 Noi 2014, 21:56

Bambucha scrie:Mai Nae,
Chiar si numai cu 20-30 fraieri executati dupa vointa noului stapan

Asta incerc eu ; ''dv'' votati miezul de stanga sau dreapta eu ii INTARAT .
Conducerea monocolora la noi e DEZASTRU , tandemul ''nefiresc'' Ponta premier-''X'' presedinte se face cu pierdere , corect, dar mult mai mica .
Acum ma ''multumeste'' sa-i vad imberegatiti , asta pot ;) asta fac .
Iohannis PRESEDINTE nu ca-i neamt, harnic sau de ''dreapta'' = doar PRESEDINTE :D
nae

Mesajde TDI » 06 Noi 2014, 21:56

Ai văzut cifrele Nae?
TDI

Mesajde ioanpuiu » 06 Noi 2014, 21:59

Mare viziune :shock:
Tăriceanu, viitorul premier propus de Ponta: Va trebui sa reconsideram cota unica de impozitare de 16%
Bine-ar fi, să fie minciună.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde CristianBee » 06 Noi 2014, 22:04

ioanpuiu scrie:Mare viziune :shock:
Tăriceanu, viitorul premier propus de Ponta: Va trebui sa reconsideram cota unica de impozitare de 16%
Bine-ar fi, să fie minciună.

Cum ii turcu'i îi si pistolu' . Omul asta nu a inteles si nici nu o sa inteleaga principiile economice de baza si liberale .
CristianBee

Mesajde Bambucha » 06 Noi 2014, 22:10

Prea tare vine propulsat Maior, de toata scena ochilor albastri incat sa nu fie el prim, indiferent de Mr President! Om vedea...
Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE