Vorba lui Nae, la 3 absente nemotivate, mars din Parlament.
As completa si eu: ala care adoarme in Parlament trebuie exclus ca inapt pentru acesta functie; nici de paznic nu e bun.
Bambucha scrie:Paul,
Sa intelegem ca intreaga patima si ardoare contra lui Johannis pleaca de la faptul ca Basescu a introdus forfetarul?
In paralel avem la sertar o lege, dintr-un sir interminabil, mult mai grava. Ce facem? Devenim partasi si inchidem ochii la ceea ce se va intampla? De ce impinge baroniada PSD un om inainte, intr-o functie mai mult decorativa, un om care deja are toata puterea executiva in acest moment (guvern+parlament)?
Oare nu ar fi bine sa incercam sa sustinem un echilibru al puterii cat de precar pare el ca este?
paul scrie: ... care s-au executat ca oile fara minte in 2012 cand au boicotat referendumul de demitere si foarte, foarte, multe,
Bambucha scrie:2. Deoarece DNA executa acum capete de pe intreaga plaja politica! Deci indiferent de cine este pus sau cum este pus, acolo se face o treaba REVOLUTIONARA, pe care eu o sustin pana in maduva oaselor
Bambucha scrie:
1. Deoarece la aceea data Johannis reprezenta stanga, iar daca presedintele ar fi persistat sa refuze in continuare investirea primului-ministru s-ar fi lovit de constitutie.
paul scrie:Bambucha scrie:Paul,
Sa intelegem ca intreaga patima si ardoare contra lui Johannis pleaca de la faptul ca Basescu a introdus forfetarul?
In paralel avem la sertar o lege, dintr-un sir interminabil, mult mai grava. Ce facem? Devenim partasi si inchidem ochii la ceea ce se va intampla? De ce impinge baroniada PSD un om inainte, intr-o functie mai mult decorativa, un om care deja are toata puterea executiva in acest moment (guvern+parlament)?
Oare nu ar fi bine sa incercam sa sustinem un echilibru al puterii cat de precar pare el ca este?
Caline, am pomenit eu ceva de forfetar in descrierea succinta a motivelor pentru care nu-l votez pe Johannis ? Ipocrit as fi sa nu recunosc ca in plan personal acest lucru m-a afectat, mai ales ca ... era munca mea de 20 de ani, era "copilul" meu ... daca vrei ! Si totul s-a dus de rapa, printr-o decizie luata de un guvern "de dreapta", adica ... de ai mei !Daca ar fi fost luata aceasta decizie de un guvern de stanga, m-as fi inclinat si m-as fi consolat cu ideea "atat pot, atat fac"!
![]()
Dupa cum ne-a demonstrat istoria recenta, functia de presedinte nu-i deloc decorativa; aminteste-ti cand acest Basescu i-a refuzat functia de premier lui Johannis. Intreb si eu acum ca prostu' : daca de premier n-a fost bun,de ce-ar fi bun de Presedinte ???Lui Ponta nu i-a refuzat functia de premier !
![]()
Cat timp Basescu a fost Presedinte si Boc premier si pedeleu' erau majoritari in Parlament, si tot clica lor numeau judecatori si procurori la DNA si ICCJ, nu ti-ai (v-ati) pus problema lipsei echilibrului ! De ce acest echilibru ar trebui sa ne intereseze acum ???
paul scrie:Bambucha scrie:
1. Deoarece la aceea data Johannis reprezenta stanga, iar daca presedintele ar fi persistat sa refuze in continuare investirea primului-ministru s-ar fi lovit de constitutie.
Eu pe asta n-am inteles-o ! Adica cum, in urma cu 2 ani era de stanga, dupa 2 ani e de dreapta ??? Vertical ... herr Werner !( adica, rade si dracu')
Daca-ti amintesti bine, pe Klau l-a refuzat, l-a nominalizat pe ala de la BNR (nevotat in Parlament si de membrii pdl) ca sa-si aduca yes man-ul Emil Boc!
Dinspre partea Deneaului, de la psd luat rechini, de la acl ... plevusca !
ioanpuiu scrie:paul scrie: ... care s-au executat ca oile fara minte in 2012 cand au boicotat referendumul de demitere si foarte, foarte, multe,
Dacă vine de la tine Paule, primesc... de la un strain, mi-ar fi picat mai greu
paul scrie:Eu pe asta n-am inteles-o ! Adica cum, in urma cu 2 ani era de stanga, dupa 2 ani e de dreapta ??? Vertical ... herr Werner !( adica, rade si dracu')
Daca-ti amintesti bine, pe Klau l-a refuzat, l-a nominalizat pe ala de la BNR (nevotat in Parlament si de membrii pdl) ca sa-si aduca yes man-ul Emil Boc!
Dinspre partea Deneaului, de la psd luat rechini, de la acl ... plevusca !
Bambucha scrie:Mai Nae,
Chiar si numai cu 20-30 fraieri executati dupa vointa noului stapan
ioanpuiu scrie:Mare viziune![]()
Tăriceanu, viitorul premier propus de Ponta: Va trebui sa reconsideram cota unica de impozitare de 16%
Bine-ar fi, să fie minciună.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori