Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Donbazil » 19 Oct 2015, 21:47

Sal'tare!

Materialul care urmează circulă pe internet, nefiind semnat de o persoană sau asumat de un grup. Considerăm cele scris ca fiind conforme unei realități crude, așa că am decis să-l publicăm.

http://www.nationalisti.ro/2015/10/se-p ... -romaniei/
Donbazil

Mesajde Shrek » 19 Oct 2015, 23:21

Articolul parca ar fi decupat de la `Gazeta de perete`! Propaganda pura pro rusa inclusiv limbajul (imperialistii occidentali). Personal, nu cred in teoria federalizarii Romaniei si independenta Ardealului, dar este adevarat ca ardelenii si banatenii nu au o parere buna despre mitici. Cu toate acestea ar trebui sa nu ne lasam atrasi in astfel de manipulari pro ruse. Daca este atat de rau in occident, de ce toti romanii si nu numai se indreapta acolo si nu in Rusia? Nici macar refugiatii din orientul apropiat.......Mai ales ca nu doreste nimeni sa se intoarca in tara.
Shrek

Mesajde cristian bh » 21 Oct 2015, 08:49

Shrek scrie: Personal, nu cred in teoria federalizarii Romaniei si independenta Ardealului, dar este adevarat ca ardelenii si banatenii nu au o parere buna despre mitici.

Mai putem sa ne mai amagim ca traim intr-o tara numita..Romania,...barem inca o generatie! :oops:
Important este ca,...pana atunci,..ca miticii au o parere buna despre banateni si ardeleni! ;)
Cineva suporta intotdeauna costurile unui ,,,,,mariaj! :cry:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Donbazil » 24 Oct 2015, 21:33

Sal'tare!

Marii "democrati" care ne conduc si mass-media obedienta au trecut sub tacere discursul lui Putin....Nimic la teveu!....
Nu da bine la "democratia noastra originala".... :!: :idea: :!:

"Americanii ne-au mintit, au incercat sa ne duca de nas, pe noi si intreaga lume!"...

..."Bineînțeles, Statele Unite au un potențial imens, cel mai mare potențial militar din lume, numai că nu e niciodată ușor să joci la două capete. Declari război teroriștilor și, în același timp, încerci să-i folosești pe unii dintre ei ca să aranjezi piesele pe tabla Orientului Mijlociu ca să-ți servească propriile interese, așa cum îți convine.
Combaterea terorismului în general este imposibilă dacă unii teroriști sunt folosiți ca berbece pentru a răsturna regimurile care nu-i sunt cuiva pe plac. Nu poți să scapi de acei teroriști, e doar o iluzie să crezi că poți să scapi de ei mai târziu, să le iei puterea sau să ajungi la orice fel de înțelegere cu ei. Situația din Libia este cel mai bun exemplu aici. Să sperăm că noul guvern va reuși să stabilizeze situația, deși încă nu știe. În orice caz, trebuie să sprijinim această stabilizare"...
http://anonimus.ro/index.php/joomla-pag ... reaga-lume
Donbazil

Mesajde Donbazil » 24 Oct 2015, 21:54

Sal'tare!

..."Când Rusia era suspectată de intervenție și rebeliI deschideau focul, știrile despre Ucraina umpleau mass-media. Ce s-a întâmplat între timp? Războiul cunoaște cea mai mare amploare? Paradoxal, știrile despre războiul din Ucraina au fost tot mai puține, tot mai rare… În ultimele luni armata ucraineană a fost cea care a atacat pozițiile rebelilor în regiunea Donbass. Bineînțeles, prin aceleași metode, războiul nu s-a schimbat. Abordarea mediatică în Occident și în România însă da! Pentru că în conștiința europeanului ucrainenii trebuie să rămână ”buni”, iar rebelii și rușii ”răi”. Ori, când aviația ucraineană bombardează pozițiile rebelilor, dar și zonele civile, producând victime, europenii s-ar putea întreba dacă ucrainenii mai sunt atât de ”buni”, de vreme ce încalcă, în același timp, acordurile de pace"...
Asa sunt tratati prizonierii de razboi!!!...

:idea: :!: :idea:
http://anonimus.ro/index.php/component/ ... in-ucraina
Fişiere ataşate
war-crimes.jpg
Donbazil

Mesajde cucubau » 24 Oct 2015, 22:20

Adica ti cu ursul nu?
........
cucubau

Mesajde Donbazil » 24 Oct 2015, 23:42

Sal'tare!

Nu, dar fac alergie la....,licurici!....Emana o lumina falsa... :lol: :lol: :lol:

Sal'tare
Donbazil

Mesajde Donbazil » 24 Oct 2015, 23:49

Sal'tare!

”La Cornu, zilele astea, – o vreme superba. Atmosfera de toamna calda, copacii in culori ruginii. Am reusit sa strangem merele pentru iarna si strugurii din care vom face o vadra de capsunica.

Incerc, in continuare, sa inteleg de ce societatea noastra se incapataneaza sa mearga in marche-arriere. Temele publice sunt, in continuare, revolutia ( cea din 1989, nu cea de la 1848), mineriadele, comunismul, securismul, viata lui Ceausescu, cat si ce s-a furat in ultimii 25 de ani. In timpul asta, capitalul strain a pus stapanire pe economia, pe bancile si pe magazinele din Romania. A pus stapanire, intr-o masura, si pe politica din Romania. De aceea, nu mai simt, la cei pe care ii intalnesc, entuziazmul de a lansa proiecte, dorinta de a face echipe. Lupta anti-coruptie si lupta impotriva evaziunii fiscale au devenit pilonii activitatilor parlamentare si mediatice. Tinerii isi doresc sa lucreze doar in institutii de control si de informatii, institutii care se inmultesc precum ciupercile. Sau sa plece afara"...
Adrian Nastase.A.M.Press
Donbazil

Mesajde proapi » 25 Oct 2015, 09:04

[youtube]https://youtu.be/6uflcu_VF_s?t=61[/youtube]
proapi

Mesajde a_costy » 25 Oct 2015, 09:29

Donbazil scrie:Sal'tare!

”La Cornu, zilele astea, – o vreme superba. Atmosfera de toamna calda, copacii in culori ruginii. Am reusit sa strangem merele pentru iarna si strugurii din care vom face o vadra de capsunica.

Incerc, in continuare, sa inteleg de ce societatea noastra se incapataneaza sa mearga in marche-arriere. Temele publice sunt, in continuare, revolutia ( cea din 1989, nu cea de la 1848), mineriadele, comunismul, securismul, viata lui Ceausescu, cat si ce s-a furat in ultimii 25 de ani. In timpul asta, capitalul strain a pus stapanire pe economia, pe bancile si pe magazinele din Romania. A pus stapanire, intr-o masura, si pe politica din Romania. De aceea, nu mai simt, la cei pe care ii intalnesc, entuziazmul de a lansa proiecte, dorinta de a face echipe. Lupta anti-coruptie si lupta impotriva evaziunii fiscale au devenit pilonii activitatilor parlamentare si mediatice. Tinerii isi doresc sa lucreze doar in institutii de control si de informatii, institutii care se inmultesc precum ciupercile. Sau sa plece afara"...
Adrian Nastase.A.M.Press

Ce s-ar intampla cu Romania daca maine, toate companiile straine, parasesc tara?
Probabil cu judetul Vaslui nu s-ar intampla mare lucru, dar ce s-ar intampla cu Timisul, Clujul, Argesul, Sibiul.........?
Ce s-ar intampla daca maine cele 3 milioane de romani s-ar intorce din occident?
Pana la urma nu sunt de vina strainii ca romanii si-au vandut pamantul pe un tv color.
P.S. In judetul Timis, cunoscut foarte bine de dumneavoastra, rata somajului este cea mai mica din tara. "Vinovate" de traba asta, nu sunt cumva companiile straine?
a_costy

Mesajde Dragos2006 » 25 Oct 2015, 17:57

Ioan Guist scrie:
luci scrie:Am o intrebare; simpla; dupa 20 de ani de munca cu Iohanis; probabil si cu Ponta presedinte voi fi tot un cioban la stupi cu datorii sau voi fi un fermier cu angajati care pastoresc stupina in timp ce eu sunt la Miami pe plaja; sa avem rabdare 20 de ani sa aflam sau sa ne uitam la cei mai vechi in stuparit?

Fi antena !!
Dau si eu din tasta acilea .Uite o prorocie:
Daca la SB , mutu asta o facut in 10 zile curat , la Bucale , in politichie zic, va face in 10 saptamani.Vorbim deci, in februarie.
Pe urma o sa-i sara la vara toata lumea in cap fiinca ne va pune sa dam cu var.
Prin toamna anului urmator , o sa incepem sa intram pe ritmul lui.
Prin sfarsit de mandat o sa stim ce inseamna munca.arbeit.
Dupa ce pleaca ne facem treaba singuri din glezna.

Hai ma ca o sa fie ghine.Pe bune ca mutu curului nu se face de ras.Nu-l lasa Aghela sa-i faca gena de ras.Cat e ea de mica daca-i atministreaza un ghenunhci la cofrag, intra pe linie. :lol:

Ioane ai ratat prorocirea . Iohannis a venit la Cotroceni si a inceput cu obiceiuri de pensionar . Si-a luat baba la braț si au plecat in diferite excursii . Vad ca ii place al naibii de bine cu Ponta prim-ministru. Daca intram in ritmul lui murim de foame !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Donbazil » 25 Oct 2015, 23:24

Sal'tare!~
Tizule - ( si familiei mele in Bihor i se spune A-Costi ) Eu de mult am invatat sa nu mai bag in seama chestiile cu daca , parca si doară....Eu am reprodus un pasaj dintr-un articol publicat in presa.....Iar presa-i libera asa ca.....Cearta-te cu ei...Sau cu cel ce-a scris materialul...Ca poate n-ai avut vreme sa vezi cu atentie tot si te-ai grabit, dar eu am dat autorul....
Cat despre judetul Timis - si Banatul in general, - pot afirma ca rata somajului este mica pentru ca aici traiesc oameni harnici si la locul lor.....Nu ma starni la comparatii si incearca sa nu-mi mai aduci aminte de unele judete (nici macar de Vaslui) ca nu doresc sa intru la galceava cu nimeni, dar parerea mea este bine conturata....
( Stii de ce un satele banatene nu se fura biciclete?.....Pentru ca au toti si nu le mai trebuie!).... :idea:
Sal'tare!
Donbazil

Mesajde teinegru64 » 26 Oct 2015, 03:46

De cate ori ai fost in Vaslui sa il pomenesti atat de des ?Dragos a campat poate de aia se abtine. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde akmm » 26 Oct 2015, 08:11

Donbazil scrie:Sal'tare!

Adrian Nastase.A.M.Press

E posibil sa nu mai curga spagile ca in tinerete.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde teinegru64 » 26 Oct 2015, 08:29

Pun pariu ca nu ii mai da nimeni macar o cinzeaca.Stiu un tip care ia dus 100 l tuica.In butoi de dud.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Shrek » 26 Oct 2015, 19:47

[quote="a_costi

Ce s-ar intampla daca maine cele 3 milioane de romani s-ar intorce din occident?

Ar fi bucurie in casa multor romani!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE