Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde nae » 25 Oct 2015, 20:12

SOCIETATEA CIVILA cere demisia => ca e VIE ...(RESPECTUL meu )
Nu visa ''neamtul'' sa ajunga presedinte , a ajuns din GRESALA .
Nu visa ''izmana'' sa ajunga cu 4 stele , l-a ajutat Base ; nu visa ''ieri'' sa se pensioneze ...
La BARZA chioara ii face D-zeu cuib .
Ro /barza chioara, imi place AICI .
nae

Mesajde mircea.costache » 25 Oct 2015, 21:08

nae scrie:
mircea.costache scrie:Polițistul i-a amenințat că dacă astfel de incidente se mai repetă, va fi nevoit să își facă dreptate singur, mai ales că polițiștii, colegi de-ai său, refuzau să ia atitudine, de teamă să nu pățească la fel. Polițistul a luat un pistol și a mers la domiciliul interlopilor. I-a luat prin surprindere și i-a împușcat în cap pe unul câte unul. Apoi s-a predat singur la Poliție. Acesta le-ar fi transmis și un mesaj rromilor înainte de a-i achita:”PÂNĂ AICI. V-ați atins de FAMILIA MEA, PLĂTIȚI CU VIAȚA!”

respect pentru asemenea POLITIST

MSC-ule , omul e BOLNAV ; e trilu-rilu RAU de tot...; eu ii triplam pedeapsa .
Bine ca n-a gasit nevasta in pat cu un ursulet de plus sau copilul sa ramana corigent la muzica ... ; un tractorist DEZAXAT ajuns garcea . :(

Ca omul este cu sorcova nu mai trebuie demonstrat , SPER. :shock:
Dupa linsarea ''capilor'' si inchiderea LUI cum isi apara FAMILIA ?, sau interlopii se duc la culcare linistiti !?
Societatea iti spune sa respecti LEGILE .
Religia iti spune sa-ti vezi de ''mucii tai ''.
Politistul isi face dreptate singur LASAND nevasta si copilul in CURUL GOL . ;)
Misto om /poveste...

Buna seara.

Daca ai copiii nu sti ce -i iubirea de parinte.Daca nu ai copiii abtinete sa comentezi trairi pe care nu le cunosti si n-ai sa le cunosti.
Daca rromi respectivi n-au avut nici o problema in a-si bate joc de inocenta unui copil nevinovat au primit dupa fapta si eventualele fapte RASPLATA SUPREMA.
Nu este vorba de extremism oricine facea lucrul acela indiferent de origine,religie,culoare,sex,....etc.,merita rasplata.

Doua vorbe si despre incidentul cu pricina motociclistului.
A murit vinovat fiind.Exista legislatie rutiera care pentru militie(pardon politie)nu exista.Se cred dumnezei fara sa vor a sti ca legea li se aplica si lor chiar mai agravant.Se poate comenta mult. RESPECTA legea si te poti lupta cu oricine din sistem, acum ca justitia merge chiar si schiopatand si fara un picior.

Toate cele bune
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde cristian bh » 25 Oct 2015, 21:24

mircea.costache scrie:
nae scrie:
mircea.costache scrie:Polițistul i-a amenințat că dacă astfel de incidente se mai repetă, va fi nevoit să își facă dreptate singur, mai ales că polițiștii, colegi de-ai său, refuzau să ia atitudine, de teamă să nu pățească la fel. Polițistul a luat un pistol și a mers la domiciliul interlopilor. I-a luat prin surprindere și i-a împușcat în cap pe unul câte unul. Apoi s-a predat singur la Poliție. Acesta le-ar fi transmis și un mesaj rromilor înainte de a-i achita:”PÂNĂ AICI. V-ați atins de FAMILIA MEA, PLĂTIȚI CU VIAȚA!”

respect pentru asemenea POLITIST

MSC-ule , omul e BOLNAV ; e trilu-rilu RAU de tot...; eu ii triplam pedeapsa .
Bine ca n-a gasit nevasta in pat cu un ursulet de plus sau copilul sa ramana corigent la muzica ... ; un tractorist DEZAXAT ajuns garcea . :(

Ca omul este cu sorcova nu mai trebuie demonstrat , SPER.
Dupa linsarea ''capilor'' si inchiderea LUI cum isi apara FAMILIA ?, sau interlopii se duc la culcare linistiti !?
Societatea iti spune sa respecti LEGILE .
Religia iti spune sa-ti vezi de ''mucii tai ''.
Politistul isi face dreptate singur LASAND nevasta si copilul in CURUL GOL .
Misto om /poveste...

Buna seara.

Daca ai copiii nu sti ce -i iubirea de parinte.Daca nu ai copiii abtinete sa comentezi trairi pe care nu le cunosti si n-ai sa le cunosti.
Daca rromi respectivi n-au avut nici o problema in a-si bate joc de inocenta unui copil nevinovat au primit dupa fapta si eventualele fapte RASPLATA SUPREMA.
Nu este vorba de extremism oricine facea lucrul acela indiferent de origine,religie,culoare,sex,....etc.,merita rasplata.

Toate cele bune

MeSeCe-ule,...tu ai arma in dotare? :shock:
Io sper ca nu!. ;)
De cand noua oamenilor ne este harazit sa Rasplatim Suprem? :shock:
Parca esti un credincios dupa prezentare,...
Da cine nu are arma sa-si procure ce?.....sabie,...otrava,..streang,...zi-le astora ce nu-s in sistem cu ce sa-si apere.copii!
Se pare ca ai vazut si filme multe pe langa atatea cuvinte citite,..dar putine care rodesc ! ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde nae » 25 Oct 2015, 21:48

Mircea Costache ,eu nu am lucrurile asa clar cum le ai tu .
Nu urmaresc sa te contrez dar unele lucruri le vad altfel .

E usor sa apesi pe tragaci ,sa te sinucizi fizic sau social = e usor :shock: ,orice BOU o face ; sa-ti cresti copilul , sa-ti asculti nevasta , sa-i pui INAINTEA ta , a EUlui tau , e greut , daca nu chiar CAPITAL .
Gandul bun cu tine .

Daca politistul din poveste exista = e un ca...cat uman ; cine-i apara familia ACUM !? / !? / !? :shock:
nae

Mesajde mircea.costache » 26 Oct 2015, 07:03

Buna dimineata

Nu este usor pentru nimeni.
Cineva trebui sa faca ordine. JUSTITIA ??? -e jale mare in tara.punetiva ochelari sau la voi este intuneric inca.POLITIA ??? -sunteti departe de realitatea sociala.Din spatele calculatorului sau a televizorului viata voastra este prea usoara si frumoasa. Daca o picatura din problematica nevazuta si stiuta a POLITIEI ar ajunge si la masa voastra v-ati schimba meniul.
Comentariile nu se mai termina. Sa fi pentru o zi POLITIST si de Bucuresti mai putem discuta.
In privinta armei,de la cal 7,65 mm pina la cal14,5 mm am tras cei drept in poligon la tinta.Omul nu este o tinta dar nici ANIMAL sa faca rau sau sa vineze copiii inocenti.
Va provoc sa iesiti public sa faceti ORDINE in societate cu GARGARA, APOI sa milostiviti cuvintele pacilea

Traiasca INTELEPCIUNEA si RATIUNEA voastra
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde teinegru64 » 26 Oct 2015, 07:41

mircea.costache scrie:Buna dimineata

Nu este usor pentru nimeni.
Cineva trebui sa faca ordine. JUSTITIA ??? -e jale mare in tara.punetiva ochelari sau la voi este intuneric inca.POLITIA ??? -sunteti departe de realitatea sociala.Din spatele calculatorului sau a televizorului viata voastra este prea usoara si frumoasa. Daca o picatura din problematica nevazuta si stiuta a POLITIEI ar ajunge si la masa voastra v-ati schimba meniul.
Comentariile nu se mai termina. Sa fi pentru o zi POLITIST si de Bucuresti mai putem discuta.
In privinta armei,de la cal 7,65 mm pina la cal14,5 mm am tras cei drept in poligon la tinta.Omul nu este o tinta dar nici ANIMAL sa faca rau sau sa vineze copiii inocenti.
Va provoc sa iesiti public sa faceti ORDINE in societate cu GARGARA, APOI sa milostiviti cuvintele pacilea

Traiasca INTELEPCIUNEA si RATIUNEA voastra

Astazi ma doare fix la trei metri de politie ori militie :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde nae » 26 Oct 2015, 11:04

POLITIA ??? -sunteti departe de realitatea sociala.Din spatele calculatorului sau a televizorului viata voastra este prea usoara si frumoasa.

Nu impartasesc parerea ta .
Cei care scot pistolul/aracul/divortul /... ''duc o viata usoara'' :oops:
Ai vazut un animal sa duca ''copiii'' la orfelinat ?
E greu si cand mananca pensie la 40 ani si e cat usa si crapa pielea pe el de sanatos ?
70% din apicultorii pe care-i cunosc sunt : politisti/militari/popi/profesori...; n-au prea mult timp liber si capul odihnit de practica si alte meserii ?
Mircea , cei care-ti platesc salariul nu au timp de televizor/calculator si TRAIESC cu 500-1000 /luna= de realitatea asta ai HABAR !? :shock:
nae

Mesajde Cristian IONITA » 26 Oct 2015, 14:23

csaa scrie: ...
Pur si simplu bati campii!
Sau in limbaj matematic esti necoplanar cu situatia prezentata. Cauti in fiecare eveniment, prin exagerari, sa scoti macar un politist vinovat si apoi, extrapoland, toti sunt ”militieni” sau ”garcea”.

vai de mine .... si eu care aveam pretentii de pertinenta asupra a ceea ce spun.

sa intelegem ca in toata povestea asta politistii sunt de fapt ingerasi nevinovati?
oare cine a organizat "misiunea"? .... tata mare .... sau biserica de la coltul blocului? .....

Nici nu vreau sa ma gandesc cum arata colturile din sediile politie la cat dau distiniisi din colt in colt acum sa dreaga / acopere situatia .... dar de data aceasta mamaliga a explodat tare de tot .... iar opinia publica si implicit procuratura nu se lasa usor manipulata .... mai ales ca manipularea este facuta la modul grotesc (transmiterea de informatii incomplete, etc)

Cazul politistului care a inebunit si a impuscat o familie de interlopi este real, dar nu s-a facut valva din motive lesne de inteles. Nu pot accepta astfel de ”rezolvari” pentru ca procedand asa, in scurt timp, am ramane toti fara ochi si fara dinti.
O zi frumoasa!

uite ca pentru mine nu e chiar atat de "lesne" de inteles ... vad ca tu nu esti lipsit de cunostinte pe acest subiect ... esti te rog amabil sa ne ajuti cu ceva mai multe informatii? bineinteles ca pertinente ... gen sectia unde lucra individu si eventual instanta care l-a "judecat"?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde teinegru64 » 26 Oct 2015, 14:42

nae scrie:

POLITIA ??? -sunteti departe de realitatea sociala.Din spatele calculatorului sau a televizorului viata voastra este prea usoara si frumoasa.

Nu impartasesc parerea ta .
Cei care scot pistolul/aracul/divortul /... ''duc o viata usoara'' :oops:
Ai vazut un animal sa duca ''copiii'' la orfelinat ?
E greu si cand mananca pensie la 40 ani si e cat usa si crapa pielea pe el de sanatos ?
70% din apicultorii pe care-i cunosc sunt : politisti/militari/popi/profesori...; n-au prea mult timp liber si capul odihnit de practica si alte meserii ?
Mircea , cei care-ti platesc salariul nu au timp de televizor/calculator si TRAIESC cu 500-1000 /luna= de realitatea asta ai HABAR !? :shock:

Nae hai sa ne alimentam.Am cativa ani de cand fac taranii ...apicultori. :D
Ultima oară modificat de teinegru64 pe 26 Oct 2015, 15:03, modificat 1 dată în total.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde mircea.costache » 26 Oct 2015, 19:58

Buna seara.

Schimbul de pareri sau idei nu trebui sa ne faca mai rai sau mai destepti.Fiecare culege ce poate si ce se pricepe de la celalalt.Multumesc Domnului ca sunt eu insami si invat in fiecare zi atat cat pot sa fiu normal.Extremele voastre si parerile mele ma multumesc ca nu converg.Cine pe cine plateste e o gargara. In ecnomia de piata fiecare serviciu trebui platit.Faptul ca poporul a votat 300 de alesi iar ei s-au dublat se pare ca nu este tocmai vointa poporului,dar va multumeste si este bine.Serviciile de ordine,siguranta ,aparare,justitie,fac parte din orice structura sociala.Observ ca ma bag in seama si ma trzesc cu poporulla discutie.

La buna vedere
mircea.costache

Mesajde nae » 26 Oct 2015, 20:25

mircea.costache scrie:Observ ca ma bag in seama si ma trzesc cu poporulla discutie.

Poporul e bun doar sa asculte ?
Pai matale (si eu ,RECUNOSC cu rusine ) esti PLATIT 24 din 24 si ai ''timp'' pt pareri :shock:

Si.. sa coboram putin pe pamant , chiar daca DOARE .
Un nenea tablagiu face 6 luni sau 1.4 ani la Campina si scazand instructia cu doua arme TT/Carpati si labareala ajunge la 40 ani cu >3000 lei salariu sau > 1500 pensie :shock:
Ce il califica pe garcea ''de banii acestia '' ?
Elocinta !?
La REBU sunt riscuri mai mari = inteligenta sensibil egala .
Am ajuns in armata pt ca nu-mi placea schimbul 3 (si cartea ); TU ?
nae

Mesajde csaa » 26 Oct 2015, 20:56

Ha! Ha! Buna asta cu REBU!
Nu @nae, nu asta ”il recomanda” pentru banii astia.
csaa

Mesajde csaa » 26 Oct 2015, 22:13

Cristian IONITA scrie:
Sau in limbaj matematic esti necoplanar cu situatia prezentata. Cauti in fiecare eveniment, prin exagerari, sa scoti macar un politist vinovat si apoi, extrapoland, toti sunt ”militieni” sau ”garcea”.

vai de mine .... si eu care aveam pretentii de pertinenta asupra a ceea ce spun.

sa intelegem ca in toata povestea asta politistii sunt de fapt ingerasi nevinovati?
oare cine a organizat "misiunea"? .... tata mare .... sau biserica de la coltul blocului? .....

Nici nu vreau sa ma gandesc cum arata colturile din sediile politie la cat dau distiniisi din colt in colt acum sa dreaga / acopere situatia .... dar de data aceasta mamaliga a explodat tare de tot .... iar opinia publica si implicit procuratura nu se lasa usor manipulata .... mai ales ca manipularea este facuta la modul grotesc (transmiterea de informatii incomplete, etc)

Cazul politistului care a inebunit si a impuscat o familie de interlopi este real, dar nu s-a facut valva din motive lesne de inteles. Nu pot accepta astfel de ”rezolvari” pentru ca procedand asa, in scurt timp, am ramane toti fara ochi si fara dinti.
O zi frumoasa!

uite ca pentru mine nu e chiar atat de "lesne" de inteles ... vad ca tu nu esti lipsit de cunostinte pe acest subiect ... esti te rog amabil sa ne ajuti cu ceva mai multe informatii? bineinteles ca pertinente ... gen sectia unde lucra individu si eventual instanta care l-a "judecat"?

Nu ma! Cu tine nu mai sunt de loc amabil! Vorbesti si acuzi fara sa ai un minim de cunostinte, fara sa citesti tot ce scriu ceilalti. Habar n-ai ce e aia o discutie bazata pe argumente.
Mars da`ici!
csaa

Mesajde Donbazil » 26 Oct 2015, 23:57

Sal'tare!

http://www.politisti.ro/articole/politi ... onale-r39/

..."Avem ca lideri de sindicate nişte pensionari lacomi şi slugarnici, care nu mai au niciun interes legitim pentru această profesie, ori nişte parveniţi încadraţi direct, din sursă externă şi transferaţi din alte instituţii/ministere, nişte profitori care au fugit de munca adevărată de poliţie şi au văzut infractori doar la TV şi în ziare, ori alţii care nu au nicio legătură cu poliţia şi nu au îmbrăcat niciodată în viaţa lor uniforma de poliţist.
Este adevărat că domnul lider de sindicat Toader Paraschiv, a fost încadrat direct din sursă externă prin transfer de la MApN?
Este adevărat că fiica domnului Toader Paraschiv, (Raluca Paraschiv) este încadrată direct din sursă externă, fără să fi urmat o şcoală de poliţie într-o funcţie de agent din cadrul Brigăzii Rutiere a Poliţiei Capitalei?
Este adevărat că soţia domnului Toader Paraschiv este încadrată direct la Direcţia Medicală a MAI?
Este adevărat că fiica domnului Toader Paraschiv deţine un salon de înfrumuseţare şi o "şcoală" care organizează cursuri de make-up, în condiţiile în care prin statut poliţiştilor le este interzis acest lucru?
Domnilor colegi, dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt afirmative, chiar şi parţial, asta este singura explicaţie pentru care SNPPC prin aceşti lideri sindicali îşi doresc menţinerea încadrărilor directe şi nu dau doi bani pe solicitările noastre, ale poliţiştilor de rând, dumnealor sunt interesaţi doar să-ţi satisfacă interesele personale"... :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: .
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 27 Oct 2015, 10:23

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:

O zi frumoasa!

Nu ma! Cu tine nu mai sunt de loc amabil! Vorbesti si acuzi fara sa ai un minim de cunostinte, fara sa citesti tot ce scriu ceilalti. Habar n-ai ce e aia o discutie bazata pe argumente.
Mars da`ici!

hopa ... te pomenesti ca in trecut ai fost "amabil" si ingratu' de subsemnat nu a binevoit sa observe acest lucru.
Orisicat de lipsit de cunostinte as fi eu, si mai ales orisicat de incapabil de discutii argumentate ma consideri tu .... realitatea este tot aceea .... ca in ceea ce priveste politia manipularea si tergivestarea nu sunt deloc necunoscute.

http://www.reportervirtual.ro/2015/10/g ... roasa.html
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 27 Oct 2015, 19:20

Nu stiu ce ai fumat, dar nu-ti face bine! Lasa narcoticele ca tu reactionezi urat, nu percepi deloc realitatea.
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE