..." Nu a vrut poporu` capitalism, nu e el mare iubitor de smecheri barosani, sefi, patroni, boieri, manageri, directori? Nu vor majoritatea, mai ales tinerii, sa fie ca ca ei? Acum sa guste din plin capitalismul. E nevoie sa se intample de mii de ori asa ceva, pentru ca romanul de rand sa se vindece de boala numita ''iubire de bogati/exploatatori/tirani''
.............................................................................................................................................
Marele sportiv si OMUL Daniel Ghita: ''Ieri am fost la Nadas, cu D-na avocat Coroiu Vasilica, sa sutin moral satenii,care inca lupta sa nu fie scosi din casele lor silit.
Judecatoarea Luciu Mariana, care a retrocedat intregul sat cu padure ilegal, ne a informat ca doi judecatori sunt bolnavi, si ca se amana procesul! S au imbolnavit saracutii.. Am ramas uimt, ca familia Colteu, insista sa nu se amane procesul pe 13.01.2016, dansele amenintau cu tupeu satenii . Nu am vazut atata rautate, cum taranii sunt terorizati de familia Colteu.A amenintat familia Biris"O sa zburati din casa cu avionul". Au amenintat satenii:" trotuarul, cimitirul si Biserica este a noastra". Insulte, amenintari.
Satul, Biserica, cimitirul nu va apartin. Nu sunt ale voastre, sunt ale satenilor!
De ce nu sunt arestate? Se plimba prin sat si terorizeaza taranii, cu un tupeu maxim! Taranii sunt terorizati, batjocoriti, intimidati umiliti ,cu un tupeu fantastic.
Au facut fals in acte si au adus un prejudiciu de 20 milioane Euro si nu sunt arestate?
Fam Colteu sta in casa Ocolului Silvic, un conac mare, luxos. Care apartine Statului! Desi sa pus sechestru de DNA nu au fost executate silit? De ce inca stau in casa?De ce sunt inca libere?
De ce nu s a pus sechestru si pe fondul de vanatoare? Am inteles ca se castiga bani frumosi din vanatoare.
Tupeul acestor oameni" care au retrocedat un sat intreg cu ajutotul Primarului! Primarul a dat pur si simplu totul pe tava! Un Primar care nu este de partea satenilor! Un Primar, care este o rusine. Ar trebui dat jos printr un referendum, tras la raspundere pentru jaful acesta organizat.
TOATE dosarele se judeca asa: judecatoare LUCIU Mariana, Judecatoria Ineu, da doar hotarari pentru Colteu,si la RECURS toate se resping de OPREAN HOREA,Tribunalul Arad.Intelegeti? Luciu - Oprean. Ping pong cu vietile oamenilor..
Luciu si Oprean au respins tot ce au depus satenii! TOT!
Este totul organizat.
Sunt probe de fals, nu sunt adevaratii proprietari. Dupa cum stiti toti au fost despagubiti.
CSM doarme? DNA?
Va rog urgentati acest dosar.
Au trecut 9 ani si e timpul ca acesti oameni sa traiasca in liniste in casele lor. Voi aveti familii? Le ati cumparat cadouri? Aveti case? Aratati solodaritate si rezolvati acest caz!
Dati share masiv, va rog. Sa vada o intreaga tara.Ne ocupam de refugiatii din Siria, cand noi, suntem un popor, care am refugiat in toata lumea, ca sa putem supravietui. Unii romanii traiesc pura saracie.
Trebuie sa fim straini la noi in tara, sa fim auziti?De ce umiliti taranii nostri? De ce ? Nu sunt cetateni EU? Se inceraca distrugera identitatii noastre. De aceea sunt atacati taranii nostri. Ei sunt vulnerabili.
Voi lupta pentru istoria noastra, pentru identitatea noastra.
Urmatoarea gala o dedic oamenilor din Nadas.
Nu i lasa singuri, vin sarabatorile si gantiti va
Ignoranta si coruptia ucide!''