Donbazil scrie:Sal'tare!
Hai napoi la ai nostrii!...
"Unii spun Adrian Păunescu, alții Marin Sorescu, mulți Ilie Balaci. Pentru mine, cel mai iubit dintre olteni este Tudor Gheorghe"...![]()
![]()
l
Uico! Ma dezamagesti! Pai tocmai pe cel mai iubit oltean din toate timpurile , tov. Nicolae Ceausescu l-ai uitat! Imi pare rau!
In ceea ce priveste Capitalul, recunosc ca si eu am incercat sa-l citesc si sa-l inteleg in tinerete! Dar nu s-a lipit de mine! Am retinut ceva despre proprietatea colectiva asupra mijloacelor de productie si exploatarea omului de catre om. Apoi cand am mers la lucru nu intelegeam de ce oamenii care mai ciordeau cate ceva de la locul de munca aveau de lucru cu sefii, militia, etc? Doar si ei erau "proprietari colectivi", conform filozofiei marxiste! Si tot nu intelegeam de ce , in comunism fiind, sefii nu lucrau fizic nimic, sau nu vedeam eu, si totusi primeau salariu din ceea ce produceam noi plusvaloare.
Apoi a venit Revolutia si am lasat dracului comunismul cu filozofia lui cu tot.
Nu am nimic cu cei care sunt nostalgici dupa comunism! Atata doar ca nu sunt de acord cu ei! Si nici ei nu trebuie sa fie de acord cu mine! In rest, sarbatori fericite tuturor!