Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde lucky5strike » 01 Mar 2016, 23:07

MSC-ul indeamna romanul la solidaritate... precum chema odinioara Carlova romanul la lupta.

Nu v-ati prins inca de ermetica olteneasca... bag seama... :D
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Donbazil » 02 Mar 2016, 00:13

Salut!

Hai monstruletzule!...Sa te auzim la astea mai ermeticoase, ca la alea zise de mine, simple, directe si din suflet, iute bagi batzu' prin gard.....Ia fa-ne tu o analiza stilistica a expunerii Costachiene!.... :lol:
Promit sa atau cuminte si s-astept expunerea....Cu plaivazu'n mana....Iau notitze....;)

Sanatate!
Donbazil

Mesajde mircea.costache » 02 Mar 2016, 00:19

Unde dai si cine crapa????. Don Bazil fara cuvinte.Replica ..... se gaseste in viata de zi cu zi si in expunerile fiecaruia dintre noi acilea pe stuparitul unde toti au tasta mare si fapta mica.Consum de energie MSC de pomana .Bogdaproste.

Sa fiti asa cum sunteti.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Shrek » 02 Mar 2016, 00:24

Ia si scrie! Io cre' ca domnia sa, ( MSC) o beut ceva rachie da boboanta, d'aia luata de pe dealul Domajnii, si l-o luat durerea de cap! Asta,in timp ce se uita la un film, dar nu a mai apucat sa vada sfarsitul filmului, sa ni-l povesteasca pana la capat! Da' nu-i bai! Isi revine dumnealui!
Eh, s'acu sa vezi suturi in fund! Alea de la matale, Don Bazil, au fost doar niste furnicaturi!
O seara buna tuturor!
Shrek

Mesajde Shrek » 02 Mar 2016, 00:47

Si totusi, citindu-l de cateva ori pe MSC, m-i s-a facut brusc dor de Nae! Naeee......, Bah Naeee...! Chemati-l bah pe Nae! Nu mai sta asa " cracanat" la poarta! Hai in poiana!
Shrek

Mesajde Donbazil » 02 Mar 2016, 00:56

Salut!

La apostroafe, ai reusit sa ma "plagiezi" in rest textul este in stilul tau caracteristic..... :lol: Asa c'ar fi pacat sa uzez ascutitoarea ca mi-e chimicu' tomp.....Intorc fila..... :lol:

Muuuult mai "pe felie" replica lui Mircea....Aferim maestre!....Ai TASTA mare!..... :idea: :lol:
Sa fiti sanatosi!

Hai la nani ca maine avem treaba ca ne-a depasit Ves la planu' de taiat pomii si noi ( unii ) lenevim. :lol:

Sanatate!
Donbazil

Mesajde Shrek » 02 Mar 2016, 00:58

Dom' Mircea?! Vedeti ca aveti o scama pe rever! Imi dati voie! Multumesc!
Shrek

Mesajde Shrek » 02 Mar 2016, 20:40

Am citit azi o stire care m-a intristat! MS , regele Mihai este grav bolnav si a cedat prerogativele regale. Desi nu sunt un fan inrait al regalitatii, de-a lungul timpului am fost impresioat de respectul institutional pe care il inspira casa regala. Eu personal, va multumesc pentru tot ce ati facut pentru natiunea romana, Majestate!
Shrek

Mesajde un OM » 02 Mar 2016, 21:39

Nu sunt regalist, dar RESPECT!
O mica istorisire: bunicul din partea mamei a facut armata la palatul regal, facand parte din garda calare, de, era taran si se pricepea la cai. Pentru vreun merit, pe care eu nu il mai retin din povestirile bunicului a primit de la rege un ceas de aur. Se intoarce in Prundu, se insoara, are copii, dar ceasul il incurca, de, ce sa faca taranul cu un ceas, fie el si de aur. Il agata de un cui pe carpeta de pe perete. Cand vin cei de la deratizari prin anii 50 toamna, nu era normal sa-i dea afara pe cei ai casei sa nu cumva sa-i otraveasca? Credeti ca au mai gasit ceasul apoi?
un OM

Mesajde mircea.costache » 02 Mar 2016, 21:42

BUNA SEARA.

Nea Shrek mi se rupe.....scama.Dupa ce vomit mai discutam.Ma lasi bai ....intraba-l pe Iliescu.

sa fi asa cum esti si nimic mai mult
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 02 Mar 2016, 21:46

Unii care a-ti mancat binisor din mana regelui puteti sa-l pupati nitel in ......golul din spate. Tara ii datoreaza comunismul cei ce l-au butonat ii datoreaza slugarnicia.Eu MSC ii cer sa moara si el o data pentru Romania.Tarziu dar o merita

Sa-l iubiti cum vreti
mircea.costache

Mesajde cristian bh » 02 Mar 2016, 22:00

mircea.costache scrie:Unii care a-ti mancat binisor din mana regelui puteti sa-l pupati nitel in ......golul din spate. Tara ii datoreaza comunismul cei ce l-au butonat ii datoreaza slugarnicia.Eu MSC ii cer sa moara si el o data pentru Romania.Tarziu dar o merita

Sa-l iubiti cum vreti

Fantomele comunismului cred ca te bantuie Mesece,ule,....De unde sa intelegi tu,....chestii complexe,....gen monarhie,republica,.... :?
Traiasca taietorii de frunze ai statului!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde cristian bh » 02 Mar 2016, 22:11

mircea.costache scrie:Replica ..... se gaseste in viata de zi cu zi si in expunerile fiecaruia dintre noi acilea pe stuparitul unde toti au tasta mare si fapta mica.
Consum de energie MSC de pomana .Bogdaproste.

Arata-ne,....niste fapte de vitejie ,.....nu doar cuvinte insirate alambicat!
Daca foloseai o pensula in locul tastelor,....poate adormim copiii nostri,fara a le spune alte povesti,...in rest,
doar gargara dom Costache!
ps,.....picaso era un pictor,.... nu poet .... :idea:
cristian bh

Mesajde Donbazil » 02 Mar 2016, 22:18

Salut!

“În noaptea de 23 August, regele Mihai anunţa la Radio că fusese semnat un armistiţiu cu sovieticii (…) De fapt armistiţiul nu a fost semnat până pe 12 Septembrie, la Moscova. (…) Dat fiind că nu se semnase armistiţiul, toate trupele române, care se aflau pe frontul din Moldova şi Basarabia şi care încetaseră focul, după ordinul regelui Mihai, au fost făcute prizoniere de către ruşi; soldaţii şi ofiţerii au plecat captivi către Rusia. Aşa că a fost o capitulare şi nu un armistiţiu. Exista aici un rege care îşi preda armata duşmanului. În ce ţară din lume poate fi găsit un şef de stat asemănător? Pe 20 Iulie 1945, i s-a decernat prin mareşalul Tolbukhin din ordinul lui Stalin „Ordinul Victoriei Sovietice”. Tristă onoare de a fi decorat de către duşmanul de moarte al poporului său!” – General Platon Chirnoaga, șef-adjunct al Statului Major al Armatei a III-a pe Frontul de Est

- See more at: http://www.ziaristionline.ro/2011/06/23 ... cGThK.dpuf

http://www.art-emis.ro/istorie/2420-un- ... -tara.html

Intrucat exista si alte pareri, eu prefer sa raman republican....

Auzi nene: Actorul Radu Duda "print consort".... :lol: :lol: :lol:

Sanatate!
Donbazil

Mesajde cristian bh » 02 Mar 2016, 22:55

Istoria e istorie.Trist este sa fie judecat regele Mihai tocmai de comunisti. Pentru a cata oara????? :shock:
A dori moartea unui om,.....este o profanare morala a insasi ideii de viata!
In rest,...sanatate voua,....
cristian bh

Mesajde Shrek » 02 Mar 2016, 23:37

mircea.costache scrie:BUNA SEARA.

Nea Shrek mi se rupe.....scama.Dupa ce vomit mai discutam.Ma lasi bai ....intraba-l pe Iliescu.

sa fi asa cum esti si nimic mai mult

Ti-am zis sa nu mai bei rachie de ....boboante! D'acolo iti vine greata! Pe cine ai zis sa'ntreb? Pe Basescu? Ala era cu teoria conspiratiei si sluga la rusi! Doar ca el a profitat vartos de sistemul ....ticalosit zis comunist! Nu trebuie sa fii de acord cu mine! Dar putin respect din partea romanilor cred ca merita! Nu neaparat si din partea ta!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE