Da bine mircea, tu scrii frumos dar pentru majoritatea de aici vorbesti singur, chiar si pentru cei de la care ai pretentii. Spun asta pentru ca am vazut ce s'a scris. Nu stiu ce au fost oamenii anterior, stiu doar ca in prezent s'au scris niste chestii, si daca in prezent cineva nu poate sa fie de bun simt si decent, explicatii de genul ce a facut cutarica in trecut nu prea isi au rostul. Nimic din ce faci in trecut nu iti da dreptul sa faci orice in viitor. Asa ca este irelevant. E ca si cum mi'ai spune sa accept sa ma jigneasca un internat la ospiciu si sa sara la mine sa imi smulga parul din cap, ca acu ceva vreme, pe cand era in libertate, era normal (ma rog, ma indoiesc de normalitatea asta).
Daca tot vorbesti de banarea aia, chiar si glumind, pot sa te ajut, imi mai iau o tableta si imi mai fac un cont, ca sa nu apar cu acelasi ip, si contul nou sa se numeasca tanti capra. Si sa trolez din cand in cand, pentru ca orice om are dreptul sa fie oricine pe internet si sa scrie oriunde, dar poate ca nu orice...
Hai, salut!