Shrek scrie:[quote="Cristian
dar ... daca tot ai deschis discutia .... am o rugaminte, recunos ca nu stiu (dar vreau sa aflu) .... care este legatura intre a fi prost si .... noaptea de craciun? ... care ... are legatura cu multe ... dar ... eu nu vad legatura cu prostia.......
Evident ca nu înțelegi daca ai cenusarul gol!
Noaptea de crăciun, este una dintre cele mai lungi din an! Prostia, la dumneata ii nemărginită!
In ceea ce o privește pe Bezna, a rămas constanta. Spre deosebire de alții care au o atitudine de......cum bate vântul. Acum ce sa inteleg, pe lângă faptul că ești...nemărginit mai esti si gelos?![/quote]
stii tu ceva ... dar nu e chiar asa
https://ro.wikipedia.org/wiki/Solsti%C8 ... iarn%C4%83 - cam 20-21 decembrie este noaptea a mai lunga
oricum in continuare nu vad lamurita dilema privind prostia si lungimea noptii ... ca daca e pe dintracestea ... la tine universul ar fi la fix

Se vede treaba ca lipsa de socializare cu adevarat "afecteaza" ratiunea .... colega Bezna este multe .... dar "atitudinea constanta" chiar nu o caracterizeaza .... la cat o cunosc eu (dar nu am deloc pretentia ca as excela la acest domeniu) chiar cred ca se va considera ofensata de aceasta apreciere (doar imbecilii o tin "langa" pe-a lor).
aprecierea de gelozie chiar ma onoreaza ... dintodeauna au tanjit dupa aprecierea oamenilor cu caracter puteric