Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Dila Daniel » 03 Aug 2012, 01:33

augustin scrie:Daca va fi validat inseamna ca se schimba regulile in timpul jocului.
Initial s-a cerut 50%+1 dintr-un anumit numar, si acum vii cu un numar mai mic.
Pai treaba-i asta?
De fapt, guvernoiul asta are un singur scop: Jos Baselu.
Si dup-aia?
Oare ce-o fi dincolo de orizontu meu, neamule?

Poate cineva sa acuze faptul ca se cere ca numarul sa fie cel corect?Poate doar ce au interes sa nu fie...
Ca este imoral ca se vine acum cu aceasta cerere?...da,este.
Cat priveste orizontul,daca va ridicati in picioare de unde stati pitit de la refendum,sigur vi se va largi orizontul! :)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Dragos2006 » 03 Aug 2012, 01:33

patrascu scrie: Nu s-a schimbat nici o regula doar se analizeaza cu atentie. Nu e democratic asa ?

:D :D :D este ca si cum ai intoarce un mort de la groapa si ai incerca sa revezi de ce a murit deoarece tu ai o banuiala ca a luat o aspirina in plus. Tu poate vei gasi aspirina in stomacul mortului dar la viata nu-l vei mai intoarce !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Dila Daniel » 03 Aug 2012, 01:38

sau...a fost obligat sa o ia,si atunci macar tragi la raspundere pe cel ce i-a bagat-o si i-a provocat moartea... :D
Si atunci ai satisfactia ca l-ai dezgopat pentru a evita ca acel cineva sa mai bage si altora aspirine in viitor.
Pe cand pentru tine...a murit...da-l dracu... :D
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Dragos2006 » 03 Aug 2012, 02:00

Vinovat acum este ministrul de interne Rus , crezi ca va raspunde in fata cuiva pentru esecul de la referendum ?
Dragos2006

Mesajde Dila Daniel » 03 Aug 2012, 02:09

Da,si eu il consider unul din cei vinovati.
Ar trebuii sa se lase cu ceva sanctiuni sau de ce nu cu ceva penal,pentru cei ce se va dovedi(daca...)ca au transmis date eronate in mod deliberat.
Dar sa vedem...Ca nu m-ar mira sa fie sanctionat asa cum de exemplu va sanctiona Base pe Igas sau Blaga. :)
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde balasbebe » 03 Aug 2012, 06:35

Dupa cum s-a votat populatia este impartita in doua tabere. Scorul ar trebui sa fie 1/3. Daca stai pe B 1 observi un comentariu cat de cat linistit si drept. Daca te uiti pe Antena 3 incepand cu privirea lui Radu, si inca vreo 2-3 fetze acre nu ved ceva sa ma convinga. Se stie clar ce post de televiziune este, in primul rand comercial, si mai ales fiind cel interesat Felix, sa puna mana pe putere. Nu zic de OTV, ca acolo macar se spun pe fata lucrurile.

Nu vreau sa am neaparat nevoie sa-mi dea cineva dreptate, dar cam asa vad eu lucrurile. Noi romanii si Romanica ce castigam din aceste priviri?

Voi spuneti de cei sapte milioane. Daca in lege se spune jumatate plus unu atunci conteaza acel vot. Da un vot. Cat despre listele de la CNAS ce sa mai zic? Oare cei care au ramas neasigurati si nu sunt in listele lor sa nu mai voteze?. Hai sa fim realisti, daca tot participam la o dezbatere Daca internele nu au liste, poate au cei de la magazinul mixt, pe acel cait de datorii.
balasbebe

Mesajde modigliani » 03 Aug 2012, 07:18

balasbebe scrie:........ Daca internele nu au liste, poate au cei de la magazinul mixt, pe acel caiet de datorii.

Aaaaaaa....tat ! Viata lunga ! Sa traiesti !!! :lol: :lol: :lol:
In scurt timp caietul ala va deveni stema Romaniei !!! ;)
modigliani

Mesajde Ioan Guist » 03 Aug 2012, 07:29

Din ciclul:
De la lume adunate si 'napoi la lume date:
Ce ar putea avea în comun lucruri aparent disparate precum: jignirea preşedintelui Consiliului European, noi baze militare în Tiraspol şi o navă chineză în portul Constanţa? Aparent nici una. Dar dacă la acestea trei mai adăugăm Vocea Rusiei, declaraţiile lui Marga şi Iliescu, şi prezenţa FMI în România, vom avea o altă perspectivă.
Sub ochii speriaţi ai Europei şi Americii, lucrurile în România post-referendum sunt departe de a se aşeza într-un curs firesc, iar liderii europeni care recomandă încetarea disputelor politice sunt puşi la colţ de reprezentanţii puterii de la Bucureşti.
La adăpostul confuziei create, nepăsători faţă de oscilaţiile economice internaţionale şi pericolul intrării într-o nouă recesiune, guvernul şi USL îşi pregătesc zilnic noi tactici de atac. Căci tot ceea ce pare confuzie pentru noi, nu sunt de fapt nici greşeli, nici bâlbâieli, nici incompetenţă, ci o gherilă politică urzită după o strategie bine gândită.
Oricât de neclară şi tărăgănată ar încerca să facă situaţia, nu putem să nu observăm măcar două tipuri de reacţii oficiale la două tipuri de intervenţii internaţionale: intervenţia euro-atlantică şi intervenţia ruso-chineză.
Astfel, sunt oare ”enervările” lui Ponta faţă de Angela Merkel, jignirile aduse lui José Barroso sau ieşirea lui Ion Iliescu faţă de afirmaţiile ambasadorul american care spune că instituţiile democratice trebuie respectate şi că ”nimeni nu e mai presus de lege”, sunt acestea doar contra-atacuri la persoană sau o exprimare a unei alte poziţii faţă de Europa? Cum altfel şi-ar permite o ţară din estul post-comunist, fără putere economică să-şi pericliteze poziţia fragilă oricum, prin insolenţe gratuite dacă nu s-ar baza pe un spate asigurat din altă parte?
Dacă tot vorbim de scenariile şi direcţia pe care o ia USL ar mai fi ceva. Cred că e clar pentru toată lumea că în condiţiile date, nu axa Bucureşti-Londra-Washington e cea pe care va merge USL. Au înţeles-o şi liderii europeni când au tras semnale de alarmă că România o ia înapoi spre comunism. Poate unora ne vine greu să credem, poate alţii le consideră teorii ale conspiraţiei, dar, oricât ne-am strădui, nu putem eluda faptele. Ne venea şi nouă pâna la aflarea ideii preşedintelui rus Vladimir Putin de a înfiinţa Uniunea Eurasiatică, organism cu propriile structuri de conducere, propriile decizii cu caracter obligatoriu şi propria justiţie.
Cum nu avem prea multe variante de ales, dacă nu-i una, e cealaltă. Dealtfel, un vas chinez se află deja în portul Constanţa. Şi cum nu e un vas comercial şi nici de croazieră, ne punem firesc întrebarea: ce caută o navă militară chineză la noi? Bineînţeles, comandantul român şi cel chinez au vorbit, ca de obicei când e vorba de marele prieten din Orientul îndepărtat, despre cooperarea şi de prietenia bilaterală, care corespunde intereselor celor două popoare şi contribuie la menţinerea păcii şi stabilităţii mondiale. Doar nu era să vorbească despre desante şi alte ”atacuri în forţă” şi nici de recoltare ilegale de organe de la prizonieri de conştiinţă din China. Aşa că întrebarea legitimă cu legitimitatea vasului chinez la noi în port, rămâne.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde cristi_vidican » 03 Aug 2012, 07:30

In 2009, daca imi amintesc bine, au fost alegeri europarlamentare si in acelasi timp un referendum pt 300 de parlamentari si Parlament unicameral. Tata era intr-o comisie de votare si vedea cum multi vin sa voteze pt europarlamentare, dar nu veneau sa voteze pt referendum. Ghiciti de ce?
USL-ul vorbeste de boicot, dar ei au facut exat la fel in 2009 cu acel referendum.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde ioanpuiu » 03 Aug 2012, 08:03

LUCIAN AVRAM scrie:....... dar tara asta unde o sa ajunga , in final , daca vezi vreun final ................... :(

Se va vota în unanimitate ca pe vremuri :lol:

Luciane ! - vrednicie mare la voi în Vrancea. (ştiu că ştii de glumă :) )
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 03 Aug 2012, 08:07

patrascu scrie:Cele mai sigure liste eu cred ca sunt cele de la casa de asigurari pentru ca acolo este un contact intre stat si cetateni bazat pe banuti nu pe abureala.

Pătraşcule, am auzit că vom putea trece graniţele fără paşaport, doar cu talonul de pensie :lol:
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 03 Aug 2012, 08:08

In iarna cum a destabilizat useleul sedintele parlamentului ??? nu prin boicot ???? dar la ei era boicot pe bani ! daca in sala nu existau 50% plus unu parlamentari putea sa se voteze si cu 100% ca oricum votul nu era valabil . Atunci regula lui 50% plus unul era buna acum nu mai e ....

Din ciclul "cretinopatii care ne conduc " am vazut la TV pe actualul ministru in relatia cu parlamentul care dadea vina pentru branbureala de la referendum pe cine credeti ???? da ! pe Emil Boc !!! iar motivul e fantastic , cica trebuia ca la vremea lui sa oblige primarii ca lunar sa actualizeze listele electorale ... a dracu mostenirea lui Boc ! nici liste electorale bune nu ne-a lasat ! iar aia cu interzicerea dreptului la vot a cetatenilor romani de etnie germana e magnifica , mai bine sa interzica si dreptul la vot al ungurilor si pe cel al romanilor care tin cu Base . Asa vor avea PREZENTA LA VOT DE 100% SI 100% PENTRU SUSPENDAREA LUI BASE . popor de alienati mintal...
Dragos2006

Mesajde ioanpuiu » 03 Aug 2012, 08:22

patrascu scrie: Nu s-a schimbat nici o regula doar se analizeaza cu atentie. Nu e democratic asa ?

Dila Daniel scrie:Poate cineva sa acuze faptul ca se cere ca numarul sa fie cel corect?Poate doar ce au interes sa nu fie...

AEP explică ce înseamnă actualizarea listelor electorale şi cine are responsabilitatea să o facă. Astfel, primarii şi serviciile de evidenţă a persoanelor din subordinea lor trebuie să opereze actualizarea prin eliminarea de pe listele electorale a persoanelor decedate (pe baza registrului de stare civilă), a celor care şi-au pierdut dreptul de vot (prin sentinţe judecătoreşti) sau a celor care şi-au pierdut cetăţenia română (lucru comunicat de Ministerul Justiţiei). De asemenea, primarii şi serviciile lor trebuie să adauge pe liste persoanele care împlinesc 18 ani, până în ziua alegerilor inclusiv.

AEP are responsabilitatea de a controla această activitate a primăriilor, iar primăriile au obligaţia să facă această verificare şi actualizare cu cel mult 5 zile după ce data alegerilor, respectiv referendumului, a fost stabilită.

http://www.gandul.info/news/autoritatea ... ot-9917167

Dacă ştiam că sunt aşa mulţi oameni "receptivi" la orice, vă ceream bani cu împrumut sau vă vindeam o alifie pentru tinereţe veşnică , ăăă ... am de vînzare nişte mătcuţe care depun 4320 ouă / zi :lol:
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 03 Aug 2012, 08:33

Asta ca la evidenta populatiei nu se stie cati romani cu drept de vot e vrajeala pe fata. Pana acum nu am vazut cazuri de morti care incaseaza pensia . Lunar secretarii de primarie trimit la evidenta populatiiei cartile de identitate sau buletinele celor morti . apoi evidenta comunica aceste date la casa de pensii si casa de sanatate . DE CE NU SE VVERIFICA DACA IN LISTELE ELECTORALE CEI MORTI SUNT SI SEMNATI CA AU SI VOTAT ???
Asta ca sunt mai putini romani cu drept de vot e vrajeala pe fata , dearece eventualii morti de pe lista sau cei fara drept de vot sunt compensati de cei cu actul de identitate expirat si nu pot vota chiar daca au acest drept si de cei cateva sute de mii de oameni nascuti in Romania si nu poseda act de identitate.
Dragos2006

Mesajde LUCIAN AVRAM » 03 Aug 2012, 08:44

ioanpuiu scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:....... dar tara asta unde o sa ajunga , in final , daca vezi vreun final ................... :(

Se va vota în unanimitate ca pe vremuri :lol:

Luciane ! - vrednicie mare la voi în Vrancea. (ştiu că ştii de glumă :) )

Asa o fi numai ca eu sunt din Vaslui..........................
LUCIAN AVRAM

Mesajde Dragos2006 » 03 Aug 2012, 08:57

Cum era de asteptat Germania a facut anuntul : Romania nu este pregatita sa adere la Shengen nici macar partial . Daca o tinem tot asa in curand vom avea nevoie de pasaport sa intram in Ungaria !
Dragos2006

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE