FLORINELU scrie:am facut ultimile pregatiri pentru iernare,am mai gasit putin puiet capacit in unii stupi,dar in rest se prezinta bine,mancare au destula.gata ,pana la primavara nu-i mai deschid.
liviutzbogos scrie:Sanatate nea Florine, daca imi permiteti sa va spun asa...Eu sunt de la sat si imi place sa fiu mai familiar cu oamenii dar totusi, cu respect.Si eu am fost la Salaj la viitorii socrii si tot am zis ca merg la Negreni dar nu am mai ajuns desi sunt doar vre-o 10 km. In legatura cu gospodaria...pot spune ASA DA, ca un adevarat roman gospodarsa tot traiesti acolo. Apropo, din ce sat esti dumneata? Eu sunt de la pusta, la 20 km de Timisoara, din Peciu Nou. Am impreuna cu tata (mai mult el) o gospodarie acasa cu vaca, oi, cal, pasari si un mic roisor de albine
Iti doresc multa sanatate si spor in toate. Doamne ajuta!
FLORINELU scrie:am fost la stupina si am verificat ramele puse la magazie in cabana apicola,am vazut inca odata ce face neglijenta,mai precis nu am depozitat corect vreo 10 rame,le-a atacat gaselnita,a distrus mare parte din ele si altele.in total a trebuit sa reformez 50 de rame si sa topesc ceara ce a mai ramas. totul doar din neglijenta mea. domnia si prostia se platesc.
pun si niste poze.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori