Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde ovidiu_78 » 20 Noi 2012, 15:02

4. Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu te asemeni şi tu cu el.

7. Precum nu poate să se folosească slăbănogul de picioarele sale, tot aşa nici cei nebuni de cuvintele cele înţelepte.

11. Ca un câine care se întoarce unde a vărsat, aşa este omul nebun care se întoarce la nebunia lui.

20. Când nu mai sunt lemne se stinge focul şi dacă nu mai este nici un defăimător se potoleşte cearta.

26. Cineva poate să-şi ascundă ura lui prin prefăcătorie, dar în adunare răutatea lui se dă pe faţă.

Intelepciunea lui Solomon
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde ves.lucian.zabrani » 20 Noi 2012, 15:22

la prima cineva o spunea putin altfel : nu te certa cu un nebun !!! s-ar putea ca lumea sa nu-si da seama care din voi este nebun !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Mircea_63 » 20 Noi 2012, 15:50

ovidiu_78 scrie:4. Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu te asemeni şi tu cu el.

7. Precum nu poate să se folosească slăbănogul de picioarele sale, tot aşa nici cei nebuni de cuvintele cele înţelepte.

11. Ca un câine care se întoarce unde a vărsat, aşa este omul nebun care se întoarce la nebunia lui.

20. Când nu mai sunt lemne se stinge focul şi dacă nu mai este nici un defăimător se potoleşte cearta.

26. Cineva poate să-şi ascundă ura lui prin prefăcătorie, dar în adunare răutatea lui se dă pe faţă.

Intelepciunea lui Solomon

Si tu urmezi aceste pilde?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde iunicu » 20 Noi 2012, 16:14

Mircea, discutam tocmai de bagatul batului prin gard si tu ai pus deja mana pe nuia.
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde Mircea_63 » 20 Noi 2012, 16:28

Nu asta a fost intentia. Jur pe rosu!

Poate n-am inteles bine ce a vrut sa spuna!
Eu am perceput ca eu as fi nebunul. OK! Dar in acest caz...mi-a raspuns, deci e primul care incalca sfaturile din pilde.

Asta se intampla cu postarile neclare. A trantit niste pilde si ghici la cine se refera sau ghici ce a vrut sa spuna? Intelege cine ce vrea!

Posibil sa fi vrut sa spuna altceva decat am perceput eu, iar in cazul asta poate clarifica.
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 20 Noi 2012, 17:21

Ioani scrie:Te deranjeaza atat de tare acest topic? Sunt atat de multe topicuri scrise la bataie de joc si inteleg ca acelea nu te deranjeaza, in schimb asta nu este in regula... este defect. Asta e concluzia ta? Ca ma deranjeaza acest topic? Eu mi-am spus parerea, exact cum ti-ai spus-o si tu. Atat! Pozezi in mafalda stiind prin telepatie ce ma deranjeaza si ce nu? E neplacut sa-ti puna cineva in carca lucruri din imaginatia lui.

... iar ceilalti sunt dusi cu capu' si nu au decenta pt ca isi permit sa solicite respectuos moderatorilor si proprietarului forumului sa le mai tempereze putin elanul ,,vitejilor".
E concluzia ta! Eu n-am afirmat niciodata acest lucru si nici macar nu l-am sugerat.

Tot ce incerc sa spun este sa luati atitudine impotriva celor care socotiti ca gresesc, fara sa asteptati sa vina Militia (moderatorii). Nu suntem copii de gradinita.
Daca ma deranjeaza cineva, o spun fara ocolisuri si direct celui care a comis-o. Mai departe ori se lamureste treaba, ori intervin moderatorii, dar nu tac si apoi sa ma plang.

Vezi o baba jefuita pe strada. Nu intervii, dar te plangi ca nu se respecta legea in tara, iar tu esti cetatean model!

Uite: Iunicu, e de parere ca am bagat batul prin gard. Mi-a spus! Tot respectul!
Si mai ales, nu a incercat sa ma jigneasca atunci cand a spus-o. Ceea ce afirmi tu, Ioani, ma jigneste!
Mircea_63

Mesajde iunicu » 20 Noi 2012, 17:36

Uite la asta ma refeream da nu e tot. Sa vezi discutii cand o aparea Ovidiu.
Sincer sa spun, mi s-a cam luat de contrele de pe forum si cel mai tare ma doare cand se cearta intre ei oameni fata de care nutresc sentimente calde.
Tare mult as vrea sa ne pretuim mai mult unii pe altii.
Cu cat e albina mai cuminte, cu atat e mai veninos apicultorul. :lol:
iunicu

Mesajde Mircea_63 » 20 Noi 2012, 17:48

Mai, n-am nicio treaba cu Ovi, chiar il simpatizez. A pus pildele si atat. Eu m-am simtit -ca nu prea le respect.
La aste religioase am si eu dracii mei. Cine e fara pacat sa dea primul cu piatra!

Daca s-a referit la modul general, beneficiaza de toate scuzele mele!

"Cu cat e albina mai cuminte, cu atat mai veninos e apicultorul"
PS Albinele mele nu sunt cuminti deloc ;) !
Mircea_63

Mesajde iunicu » 20 Noi 2012, 18:00

Mircea_63 scrie: Albinele mele nu sunt cuminti deloc ;) !

Nici tu nu prea esti cuminte dar tot imi esti drag.
iunicu

Mesajde MyBees » 20 Noi 2012, 18:05

Mircea_63, cred ca intelegi gresit acest demers. Nimeni nu se plange. Prin deschiderea acestui topic colegul Ioani ia o atitudine, sperand ca discuta cu oameni care si au capacitatea sa inteleaga asta. Nu cred ca are nimeni nici intentia, nici cheful si nici timpul necesare sa deschida o(alta) discutie interminabila.(Ioani, asa am inteles. daca gresesc mp-ul meu functioneaza non stop)

Ca o parere personala, in cazul tau: Aparitia ta pe forum a avut cam in acelasi timp cu aparitia colegului Jeanvaljean. Aveam o placere deosebita sa va citesc si speranta ca usor usor forumul o va lua pe o cale normala. Cu timpul insa tu ai ales sa frecventezi alte zone ale forumului si rolul jucat initial s-a estompat, lasand locul unui alt gen de "actor". Bineinteles ca nu vreau sa deschid nicio discutie in aceasta privinta, nu astept un raspuns pe care sa fiu nevoit sa il ignor, este doar parerea mea pe care o emit cu speranta ca ar putea fi inteleasa.
Ca sa ma intelegi si mai bine, ia la puricat cele 1100 de mesaje pe care le ai pe acest forum, vezi in ce topicuri sunt scrise si catre cine sunt adresate, pe cine apara si pe cine acuza. Daca ulterior tu te simti confortabil in acest rol, inseamna ca eu gresesc profund.

In acest moment, cand mai ajung pe topicuri din astea deocheate, imi zic in barba: "Bai sa de-a dracu, jeanvaljean(te salut. sunt convins ca vei intelege corect) ar mai lipsi de aici..."

Voi nu va intrebati niciodata daca timpul pe care il investiti in vizitarea acestui forum chiar merita sa fie consumat in acest mod? Oare cele 24 de ore ale zilelor noastre nu le putem investi mai cu folos? Ma uit la cativa useri si ma minunez cat de mult timp petrec pe acest forum, cate lucruri posteaza, ce cearsafuri de texte inutile astern pe aici si ma gandesc cat de groaznica trebuie sa fie viata celui care alege sa si-o petreaca in acest mod.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde ovidiu_78 » 20 Noi 2012, 18:17

Mircea_63,nicidecum nu m-am referit la tine,sau la altcineva anume,eu ziceam la general,daca am tine cont toti de acestea nu ar fi cearta,daca nu am raspunde la rau cu rau ar fi foarte bine,daca nu am tine minte raul facut de cineva ar fi minunat,nu am umple pagini inutile de topicuri tot cu acelasi subiect,despicand firul in n parti de fiecare data
Eu la asta ma refeream,nu la o persoana anume,caci nu am cu nimeni nimica,nici nu polemizez cu nimeni,dar forumul nu mai e ce a fost acuma un an si ceva,asta e clar
Numai bine
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde XXL » 20 Noi 2012, 18:18

nu sunt multi cei ce fac sa creasca vanzarile la lamai...
sau la alte fructe care fac sa dispara usor greata
...culmea este ca cei ce fac cea mai mare mizerie si intarata spiritele pe aici
sunt si cei mai mari pupincuristi,fapt pt care au fost tolerati la maxim
...si chiar incurajati

oricum spor la curatenie!eu plec sa mai cumpar cateva lamai
niciodata nu ai prea multe :lol: :lol: :lol:
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde Mircea_63 » 20 Noi 2012, 19:09

Chiar o lada? ;) Mi-ai pus gand rau?

Clarific: nu las totul pe seama participantilor, dar vorba lui Pupe - forumul e un organism viu. Antibiotice (moderatori) numai in cazuri grave.
Mircea_63

Mesajde Adi Hodis » 20 Noi 2012, 19:12

XXL scrie:nu sunt multi cei ce fac sa creasca vanzarile la lamai...
sau la alte fructe care fac sa dispara usor greata
...culmea este ca cei ce fac cea mai mare mizerie si intarata spiritele pe aici
sunt si cei mai mari **********,fapt pt care au fost tolerati la maxim
...si chiar incurajati

oricum spor la curatenie!eu plec sa mai cumpar cateva lamai
niciodata nu ai prea multe :lol: :lol: :lol:

XXL, eu am sters termenul din citat. Bine ar fi sa modifici si dumneata in postare, iar pe viitor sa renunti la astfel de expresii.
Stii bine de ce ... pt. ca genereaza replici ...

Deasemenea, noi, toti cei ce scriem ( si eu ) pe acest forum, putem sa contribuim la o imagine frumoasa, curata ... doar sa vrea fiecare.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde paul » 20 Noi 2012, 19:19

Mai Ioani ...
Hai sa-ti spun si eu una ... Te-ai logat pe Stuparitul cam la un an dupa mine .
ADEVARAT ITI SPUN ca eu la Sectiunea Battle am ajuns cu cititul abia prin iarna . :o Sa inteleg ca te-ai logat pentru informatia apicola sau doar sa faci pe profesorul de morala ??? Nasul imi spune ca varianta 2 e castigatoare ...
Hai sa-ti mai spun una ... pe forumul asta se circula ca-n Schengen ! Fara granita ... Vezi ca deasupra "Neuronului Zambaret" scrie pe fond mov ... OFF TOPIC ! Adica acolo-i granita dintre "tehnic" sau "despre albine" si ... flori , fete, sau baieti , zane sau masini 8-) Adica , de acolo-n jos se poate discuta despre orice si la o anumita subsectiune a forumului chiar se poate discuta cu testosteronul pe masa !!! Nimeni nu obliga pe nimeni sa citeasca la ... flori , fete sau baieti sau si mai mult sa intre in ... arena !
Eu zic , citeste tu mai intai tot ceea ce tine de albine , mai poti face cate o pauza de cafea , mai analizezi , mai cugeti .... Personal , consider expunerea nasului lui Dragos (kamy) ... elocventa ! Vezi ca oamenii chiar daca se mai harjonesc pe aici SUNT TOT PRIETENI !!! Prea putine cazuri de altfel ... Si ca sa nu crezi ca vorbesc din citite ia vezi in topicul cu religia ce contre am avut cu Ioan Puiu si vezi la "Strangeri de mana" ce cordial am petrecut impreuna o dupa amiaza ! Mai vezi te rog la "Pescuitul o mica pasiune" ce contre a avut Pictorul cu Cristi Ionita si mai vezi pe topicul "Cu Nicus la o cafea" ... ce whiskeane si ce saramura degustau IMPREUNA .
Sfatul meu ... lectiile de morala se dau dupa o minima perioada in care ai demonstrat ca esti ... Maica Tereza ! Deocamdata poti fi doar un Terente deghizat in Maica Tereza ! E dreptul meu sa "suflu si in inghetata Polar" !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde kamy » 20 Noi 2012, 20:52

no mai spuneti oarecare ce va deranjeaza punand degetu sau e topicu virginelor sfioase?ca-ngheata din nou!
kamy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE