Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

TARGUL MIERII - CAMPINA 2014

Mesajde Victima » 06 Dec 2013, 23:03

Mircea a scris " Lasa bre, nu mai ramane tu surprins. Pai ai citit ce am scris eu...?...Ca TOTI samsarii astia de targuri au venit sa-si faca reclama aici. Gratuit bre...si cu fite in poponet ca Viorel asta al tau. Plus ca se mai si cearta intre ei...
Ba...ca sa nu mai fie nici o problema....o sa inchid subforumul ala. Sa o faca pe coiosii si nemultumitii pe unde vor voi domniile lor."

Ca sa nu mai creada patronul acestui forum ca datorita dumnealui " samsarii ASTIA de targuri" se imbogatesc facandu-si reclama GRATUITA aici,rog pe cei care sunt interesati de targul de la Campina sa ma contacteze pe MP sau pe e-mail pentru a le spune data de desfasurare a editiei 2014.
Va multumesc pentru intelegere d-le Mircea !
Victima

Re: TARGUL MIERII - CAMPINA 2014

Mesajde LUCIAN AVRAM » 07 Dec 2013, 00:23

Victima scrie:Mircea a scris " Lasa bre, nu mai ramane tu surprins. Pai ai citit ce am scris eu...?...Ca TOTI samsarii astia de targuri au venit sa-si faca reclama aici. Gratuit bre...si cu fite in poponet ca Viorel asta al tau. Plus ca se mai si cearta intre ei...
Ba...ca sa nu mai fie nici o problema....o sa inchid subforumul ala. Sa o faca pe coiosii si nemultumitii pe unde vor voi domniile lor."

Ca sa nu mai creada patronul acestui forum ca datorita dumnealui " samsarii ASTIA de targuri" se imbogatesc facandu-si reclama GRATUITA aici,rog pe cei care sunt interesati de targul de la Campina sa ma contacteze pe MP sau pe e-mail pentru a le spune data de desfasurare a editiei 2014.
Va multumesc pentru intelegere d-le Mircea !

domnu victima sau sa zic Viorel ? :D , daca vreti sa anuntati targul sunteti binevenit , dar nu sunteti binevenit ca si clona , :shock:
ban permanent
LUCIAN AVRAM

Re: TARGUL MIERII - CAMPINA 2014

Mesajde mircea » 07 Dec 2013, 13:08

D-le Viorel
Constat cu regret ca nu ati abandonat atitudinea aroganta manifestata cu ceva luni in urma.
La asta mai adaugati si o anume nota de dispret fata de forum si regulile ce trebuiesc respectate, inregistrand un cont CLONA. Daca ati fi citit Regulamentul, ati fi constatat ca inregistrarea de conturi duble (clona), aduce automat excluderea permanenta atat a contului initial, cat si a celui clona.

Sa spunem ca a fost o scapare nefericita din partea dv care poate fi trecuta cu vederea. Preferam (prefer) insa , sa fim constructivi.
In consecinta :
- Pentru contul Viorel55 banarea a fost ridicata inainte de termenul de expirare. Puteti posta anuntul care va intereseaza de pe acest cont, respectand regulamentul si cerintele sectiunii respective.
- Contul Victima ramane blocat permanent , urmand sa fie sters dupa o perioada.

Pentru viitor retineti urmatoarele :
- Forumul Stuparitul NU reprezinata nici o entitate comerciala, asociativa sau institutie a statului.
- Forumul Stuparitul reprezinta DOAR apicultorii romani.
- Regulamentul este obligatoriu pentru toti membrii, inclusiv pentru mine sau dv, d-le Viorel.
- Personal nu am nici o datorie fata de nimeni, cu atat mai putin fata de dv. Cele trei puncte de mai sus , NU sunt si NU vor fi niciodata negociabile.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE