Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: targ apicol Baneasa 2011

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 19:26

Usor cu multumirile ca nu-i gata.Intai fumigene apoi petarde si la urma bombele.Ca asa e bine sa fie puse.
gica

Mesajde victor s » 04 Sep 2011, 19:30

pai bine mai nea Gicuta...eu scot peria aia buna de costume, si mata ce faci? i-mi dai cu tifla??? :lol:
hai sa traiti o mie de ani !
victor s

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 20:07

Poza magnifica cu Janese.In stanga lui se vede partial un coleg.I se vede partial mana stanga si putin din cipilica gen Gaddafi.Special nu l-am incadrat in poza ca i se vedea la brau un topor si in mana un cutitas asa de vreo 0,5m.Era a doua zi in care umbla dupa unu' Lorant Omul era putin negru la fata (probabil bronzat ca pielea o avea alba)si zicea ca vrea sa regleze niste probleme.Cica platise niste lazi de cartofi cam scump.A promis solemn ca ia toate targurile apicole viitoare la rand.Asta e bine,voi avea si eu cu cine bea o bericioaica.
Oare stiti de cine vorbesc?
gica

Mesajde jimm » 04 Sep 2011, 20:32

Ce tanar si frumos esti mai nea' Eugene :lol: :lol: :lol: :lol:
jimm

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 20:52

Ei si acum povestea cu omul nostru din poza de mai sus.Ne asezam la masa,el cu gura mare primul:
-Hai ba Gicuta vino si tu cu ceva la masa asta,etc,etc....
Asta a fost bomboana pe coliva.De fata printre altii era si socru sau.Lam luat cu furca lunga:
-Ba gasite-ar toti dracii,acum doi ani cand a fost ploaie si frig si eu am intarziat putin am scapat de voi cu bere.Anul trecut stiati lectia si ati venit si cu neamurile.Anul asta cam la fel.Ca stiati ca e ziua mea si dau si eu o bere.Pai bine ma prapaditule ce esti,te uiti dupa o bericioaica data de un amarat de pensionar cu pensia taiata de BOC.Ba, prisecarul care e un domn a venit cu doua sticle de tuica - ia ma Gica din partea mea si La multi ani,ia ma Janese si tu una sa nu mai fi suparat pe mine. Si i-am mai zis si altele de dulce in cotinuare....
Ma fratilor ma,s-a facut Janese galben la fata cred ca se rotea pamantul cu el de rusine,ii venea sa intre in pamant nu alta.Mi-a parut rau de el si l-am tras in poza.
Isi revine Janese,baga mana in pozanar,scoate portofelu' scoate 100 de lei si-i zice lui colegul Balu care era langa mine:
- Ma nepoate,du-te si ia bere si mici de toti banii astia si umple masa.Da de toti ma.
Se executa colegul si mai aduce ceva maruntis lui Janese
- Ma eu am zis de toti
- Nea Janese au zis aia ca scobitorile sunt gratis si ca ar mai fi pentru vreo 6-7 scobitori aici.
Asa si-a revenit Janese si asta a fost cand am zis eu dupa ce l-am balacarit ca -asta inchise ochii.Nepotu sau AB a sarit repede cu poza si cu replica.Ca sa vedeti ce stupar a iesit din mana lui Janese.
gica

Mesajde jimm » 04 Sep 2011, 21:10

La multi ani si din partea mea nea' Gica sa traiti 1000 de ani!
jimm

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 21:18

Am facut pace si mai trebuia sa iau niste masuri pentru faimosul orizontal cerut de Janese.
1. Distanta de la ceafa a varful nasului.Nu a ajuns ruleta.Data viitoare vin cu una mai mare:
Fişiere ataşate
SAM_0358.JPG
gica

Mesajde balanescuadrian » 04 Sep 2011, 21:19

vorba lu nea Eugen ...."fimiar capu al drak" daca am stiut eu ca este ziua lu matale!!.... ca daca stiam nu scapai asa usor de mine ...... dupa ce am plecat de la targ m-am oprit si mi-am luat ceva de mancare ca mi-era o foame!!!!!! DA LA ANUUUU nu mai scapi asa ieftin!!....

uitate'ar relele sa te uite nea Gica (ca de nea Jansese nu scapi asa usor fie vb intre noi!! si nici de mine :mrgreen: )

La multi aniiiiiiiiiiiiiii!!!!!! sa fii sanatos si la punga si mai gros!! sa ne gasim de acum la multe ..multe targuri si nu numai si sa ne veselim impreuna!!! :mrgreen:
balanescuadrian

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 21:22

2. Diametrul.Tot 180 cm:
Fişiere ataşate
SAM_0361.JPG
gica

Mesajde balanescuadrian » 04 Sep 2011, 21:23

nea Gica pune si poza de aproape nu fii bandit..sa vedem si noi ce si cum!!! :mrgreen: mai cu "izactitate"!!
balanescuadrian

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 21:25

3. Diametrul nasului.Aici a ajuns ruleta:
Fişiere ataşate
SAM_0362.JPG
gica

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 21:32

Ca sa precizez sa fie clar.Pe masa e ce a mai ramas de la micii si bericioaicele platite de Janese.
Sa traiesti mai Janese.
Jimm,ai fost de fata.Confirma te rog ca totul e adevarat.Ca altfel iar scrie aschia de AB ca-s trucaje.
Salut Jimm.Salut AdiT.Salut Maximus.Va salut pe toti si sa ne revedem sanatosi.Si cu Janese mai altfel la fata.
Salut Janese.Mai am poze daca vrei sa stii. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde jimm » 04 Sep 2011, 21:53

gica scrie:Ca sa precizez sa fie clar.Pe masa e ce a mai ramas de la micii si bericioaicele platite de Janese.
Sa traiesti mai Janese.
Jimm,ai fost de fata.Confirma te rog ca totul e adevarat.Ca altfel iar scrie aschia de AB ca-s trucaje.
Salut Jimm.Salut AdiT.Salut Maximus.Va salut pe toti si sa ne revedem sanatosi.Si cu Janese mai altfel la fata.
Salut Janese.Mai am poze daca vrei sa stii. :lol:

Confirm nea' Gica! Confirm si ca nea' Eugen avea la pept pixul rosu pentru corectarea eventualelor inarvertente. :lol: :lol: :lol:
Salut pe toata lumea sa ne vedem cu bine la urmatorul targ..
In mod deosebit salut pe nea' Eugen, pretenu' meu stupar
jimm

Mesajde prisecarul » 04 Sep 2011, 21:57

JIMM-ULE, daca si "pretenul" tau este stupar....n-am cuvinte...!
GICA A ZIS O VORBA MARE: "pretenu" tau este sofer de stupar!!!!!!!
nu vezi ce fata are?!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prisecarul

Mesajde Bambucha » 04 Sep 2011, 22:11

La multi ani nene Gica, sa fiti sanatos si realizari pentru la anul in tot ceea ce v-ati propus!
Mi-a facut placere sa cunosc atatia forumisti, vremea a fost superba.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 22:12

Referitor la Janese ofiltul din poza.Zic eu:
- Ma tu esti cam galbin la fata ce ai?
- Lasa-ma in pace ca sunt mort de oboseala.Toata saptamana am scos la miere.
- La ce au cules ma?
- La papadie.Si a mers culesul anul asta de numa numa.
- Asa-i nea Gica intareste AB.Mi-a zis si mie.
Saracul socru sau cand le-a mai auzit si pe astea era sa inghita dopul de la o sticla ca bea Cava D'oro.S-a sculat omul si a plecat de la masa.Stia el ce stia. :lol: :lol: :lol:
gica

AnteriorUrmătorul

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE