Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: targ apicol Baneasa 2011

Mesajde gica » 31 Aug 2011, 15:02

Adi Hodis scrie:Aoleu !!! ... si face rau ? ... adica bate rau ? ... ca eu nu mai vin :P

Stiti cum face Janese scandal?
Se pune pe plans,plange continuu ca un copil mic cu colici si se tine de tinezicand printre sughituri:
""Da ma si mie 2 lei sa iau inghetata la copiii mei"" sau
""Manca-ti-as curu da si mie o coaja de paine""
Daca nu-i dai se pune jos pe spate,incepe sa dea din picioare si sa urle.De asta fuge lumea de el.
gica

Mesajde gica » 31 Aug 2011, 15:07

florinjsk scrie:nea Gica poti sa iei autobuzul 205 de la gara de nord k merge pana pe blv apicultorilor trece prin fata pe la aeropotul baneasa
asta e traseul autobuzului:

[i]GARA DE NORD [/i] 133,182,205,282. PTA. GARII DE NORD
.......
12 POD BANEASA
13 BD. FICUSULUI
..........
19 BD. APICULTORILOR

Nu-i bine sa cobor la FICUSULUI?
gica

Mesajde janese » 31 Aug 2011, 15:08

prisecarul scrie:gica, eu iti dau un sfat prietenesc, nu veni la targ pentru ca janese este foarte suparat pe tine si va iesi scandal! din cate am auzit eu, ti-a pus gand rau!
stii ca mai mereu este pus pe scandal si ne strica intalnirea!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hai sa va zic ce e cu postarea lu prisecaru:
imi da unu un mp...shi zice...nea janese..te rog eu in numele a mai multor forumisti.....sa nu-l superi pe nea gica sau sa faci scandal atunci cand va intalnitzi ca o sa se supere shi nu o sa mai intre pe forum, nu de alta dar ne mai ajuta shi pe noi stuparii incepatori!!!...nu mi-a trecut prin minte dar trebuia sa zic...baaa...cand m-oi intalni cu gica....il bat ,fi-r-ar pielea lui ..de-l fac lac de sanje!!!!
janese

Mesajde janese » 31 Aug 2011, 15:10

Adi Hodis scrie:Aoleu !!! ... si face rau ? ... adica bate rau ? ... ca eu nu mai vin :P

PS
Poate daca vine Bunkanu cu ceva tikie ... da´ slaba nadejde ... a cazut in paharul dragostei ... :P
Mai sint ceva sperantze ( pe jumate desarte ) la Opritza si Nicus ... mai baieti !!! unde sinteti bre ???
Voi mergeti la targ ??? :roll:

lasa ,ma...ca vine adycnst...shi asta ,face cat totzi trei la un loc!!!!...pe adycnst shi pe gicanu..ii pazesc,nu carecumva sa se pupe!!!!
apropos de pupe...e unu pe aici pe forum,nou...ii zice ioan guist!!...asta de unde o fi mai aparut ma????o fi vreun procesator???? :lol:
Ultima oară modificat de janese pe 31 Aug 2011, 15:42, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde adycnst » 31 Aug 2011, 15:15

nea' gica daca vrei vin eu si te iau de la gara!...sa-i fac necaz lui nea' janese! :lol:
adycnst

Mesajde janese » 31 Aug 2011, 15:36

adycnst scrie:nea' gica daca vrei vin eu si te iau de la gara!...sa-i fac necaz lui nea' janese! :lol:

specifica-i ,ma..ca-l iei cu autobuzu...ca,el, cine stie cu ce limuzina ishi inchipuie!!!! :lol:

ps
adycnst...adu ma shi tu ceva din activitatea ta apicola...sa vedem shi noi!!!macar un borcan gol in care vei pune miere peste doi ani!!!!da sa fie cu ghivent,maaaa!!! :lol:
janese

Mesajde janese » 31 Aug 2011, 15:38

gica scrie:
florinjsk scrie:nea Gica poti sa iei autobuzul 205 de la gara de nord k merge pana pe blv apicultorilor trece prin fata pe la aeropotul baneasa
asta e traseul autobuzului:

[i]GARA DE NORD [/i] 133,182,205,282. PTA. GARII DE NORD
.......
12 POD BANEASA
13 BD. FICUSULUI
..........
19 BD. APICULTORILOR

Nu-i bine sa cobor la FICUSULUI?

coboara ma unde vrei tu in bucale...numai sa ai un baston alb!!! :lol: eshti mai neajutorat ca baba mea!!!te vaitzi sa nu te rataceshti in detamai capitala????intreaba ma de mine,in orice statzie...si te indruma cineva!!!zi ca te intalneshti cu janese stuparu!!!!
janese

Mesajde gica » 31 Aug 2011, 15:41

adycnst scrie:nea' gica daca vrei vin eu si te iau de la gara!...sa-i fac necaz lui nea' janese! :lol:

Trenul ajunge la 5.30.Anul trecut am tinut glont la targ,m-am intalnit cu Valter am baut cafea apoi am dat desteptarea prin targ.Anul asta Valter vine vineri.
gica

Mesajde janese » 31 Aug 2011, 15:43

gica scrie:

Trenul ajunge la 5.30.Anul trecut am tinut glont la targ,m-am intalnit cu Valter am baut cafea apoi am dat desteptarea prin targ.Anul asta Valter vine vineri.
deci te pupi shi cu constantzeanu!!!
janese

Mesajde gica » 31 Aug 2011, 15:50

janese scrie:deci te pupi shi cu constantzeanu!!!

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,toti cei pe care i-ai muscat de c*r vor fi acolo.Nu te vad bine.Numai cate o castana de la jumate din ei si te ia direct cu orizontalul, nu mai e nevoie de ambulanta ca veneam cu Cornel V (cel pe care l-ai suit in pod la Razvad.).
Sa nu crezi ca vin cu mana goala,vin cu vreo 10 tapanogi de peste suta de kile.
Mai ai timp sa te dai beteag,sa motivezi ca nu vine soacra sau mai stiu eu ce :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde janese » 31 Aug 2011, 15:59

gica scrie:
janese scrie:deci te pupi shi cu constantzeanu!!!

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,toti cei pe care i-ai muscat de c*r vor fi acolo.Nu te vad bine.Numai cate o castana de la jumate din ei si te ia direct cu orizontalul, nu mai e nevoie de ambulanta ca veneam cu Cornel V (cel pe care l-ai suit in pod la Razvad.).
Sa nu crezi ca vin cu mana goala,vin cu vreo 10 tapanogi de peste suta de kile.
Mai ai timp sa te dai beteag,sa motivezi ca nu vine soacra sau mai stiu eu ce :lol: :lol: :lol:

ce ai ma cu mine???te iei asha din senin,de un crescator de albine profesionist???(janese) :lol:
janese

Mesajde gica » 31 Aug 2011, 16:13

janese scrie:hai sa va zic ce e cu postarea lu prisecaru:
imi da unu un mp...shi zice...nea janese..te rog eu in numele a mai multor forumisti.....sa nu-l superi pe nea gica sau sa faci scandal atunci cand va intalnitzi ca o sa se supere shi nu o sa mai intre pe forum, nu de alta dar ne mai ajuta shi pe noi stuparii incepatori!!!...nu mi-a trecut prin minte dar trebuia sa zic...baaa...cand m-oi intalni cu gica....il bat ,fi-r-ar pielea lui ..de-l fac lac de sanje!!!!

Ma suna unu:
- Nea Gica daca te mai iei de mentoru meu cand ne intalnim te fac sange.Acum ti-ai gasit sa te iei de el cand nu mai are nevoie nici macar de Dacie,e beteag rau,acasa are probleme ca bea banii,soacra il urgiseste si-l balacareste cum ii vine la gura.Ai mila de el ca a fost si el stupar,a avut cel mai mult 4 stupi dar nu a avut noroc de ei.Ori te potolesti ori ai de-a face cu mine si nu e bine.
Aveti idee cine este?
Acusi apare pe aici.
gica

Mesajde jimm » 31 Aug 2011, 17:02

Nea' Eugene poti sa te bazezi pe mine..eram tare la fuga....
Vorbesc cu nea' Eugen la telefon si zice ca pregateste o surpriza sa dea in fund toata floarea Stuparitului
jimm

Mesajde gica » 31 Aug 2011, 18:08

jimm scrie:Vorbesc cu nea' Eugen la telefon si zice ca pregateste o surpriza sa dea in fund toata floarea Stuparitului
Stiu Jimm,mi-a zis si mie ca vine cu un stup complet populat cioplit din brisca si bagat intr-o sticluta de penicilina.A lasat sa se inteleaga pe pagina anterioara.
Dar de fapt asta i-a mai ramas din stupii dati de soacra in primavara. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde prisecarul » 31 Aug 2011, 19:51

jimm scrie:Nea' Eugene poti sa te bazezi pe mine..eram tare la fuga....
Vorbesc cu nea' Eugen la telefon si zice ca pregateste o surpriza sa dea in fund toata floarea Stuparitului

cine stie ce dreaq ii mai da prin cap!
ca la parul pe care-l mai are, nu te astepti la lucruri bune!
:cry: :roll: :ugeek: :geek: ;)
prisecarul

Mesajde prisecarul » 31 Aug 2011, 19:54

gica scrie:
jimm scrie:Dar de fapt asta i-a mai ramas din stupii dati de soacra in primavara. :lol: :lol: :lol:

crezi ca in afara de diploma, mai are ceva?
:lol: :lol:
prisecarul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE